Ρόμα: Αργεί η επιστροφή του Σπινατσόλα

Άσχημα είναι τα νέα για Ρόμα και Ιταλία, γιατί ο Λεονάρντο Σπινατζόλα δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στα προκριματικά του Μουντιάλ τον ερχόμενο Μάρτιο.

Η αποθεραπεία του διαρκεί περισσότερο από το αναμενόμενο. Ο αριστερός μπακ της Ρόμα και της Εθνικής Ιταλίας τραυματίστηκε σοβαρά στον προημιτελικό κόντρα στο Βέλγιο, το περασμένο καλοκαίρι στην διοργάνωση του EURO. Μετά τη χειρουργική επέμβαση, πέταξε στο Λονδίνο με την υπόλοιπη ομάδα για να λάβει μέρος στους εορτασμούς μετά τη νίκη της στον τελικό εναντίον της Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ, αν και με πατερίτσες.

Οι γιατροί υπολόγιζαν πως θα επέστρεφε τον Φεβρουάριο και θα μπορούσε επομένως να παίξει για την Ιταλία στα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον της Βόρειας Μακεδονίας, είτε με την Πορτογαλία είτε με την Τουρκία τον Μάρτιο. Ωστόσο, ο προπονητής της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο, τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου. «Ποιος τρελός είπε ότι ο Σπινατσόλα θα επέστρεφε τον Νοέμβριο; Είναι ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός, είναι αδύνατο να αναρρώσει τόσο γρήγορα. Από την πρώτη μέρα, υπέθεσα ότι ο Σπινατσόλα δεν θα ήταν διαθέσιμος αυτή τη σεζόν».

Η Gazzetta dello Sport γράφει επίσης ότι ο έλεγχος του ποδοσφαιριστή με τον καθηγητή που έκανε την επέμβαση έχει αναβληθεί για μερικές εβδομάδες. Όλα δείχνουν ότι είναι αδύνατο να δούμε τον Ιταλό αμυντικό πίσω στο γήπεδο πριν από τον Μάρτιο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.