Ίντερ: Μένει ο Μπρόζοβιτς και σνομπάρει Νιουκάστλ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς συμφώνησε να υπογράψει επέκταση συμβολαίου με την Ίντερ μέχρι το 2026, απορρίπτοντας μεγαλύτερη προσφορά από τη Νιουκάστλ.

Ο Κροάτης μέσος βλέπει το τρέχον συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της σεζόν, αλλά σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ, θα δεσμεύσει το μέλλον του στους ‘νερατζούρι’ υπογράφοντας νέο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Ο Μπρόζοβιτς φέρεται να συμφώνησε να βάλει την υπογραφή του σε μια νέα συμφωνία 6 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως συν τα μπόνους. Ο πρόεδρος της Ίντερ Στίβεν Ζανγκ έφτασε στο Μιλάνο την περασμένη εβδομάδα και έδωσε το πράσινο φως στην επιχείρηση που θα δει τον Κροάτη να γίνει ένας από τους πιο καλοπληρωμένους της Ίντερ.

Μόνο οι Χιλιανοί Αλέξις Σάντσες και Αρτούρο Βιδάλ έχουν μεγαλύτερο μισθό, ενώ ο Λαουτάρο Μαρτίνες παίρνει επίσης 6 εκατ. ευρώ τη σεζόν. Ο Αργεντινός επιθετικός έκανε επέκταση με τους νερατζούρι στα τέλη Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τη La Gazzetta dello Sport, ο Μπρόζοβιτς απέρριψε μια προσφορά 8 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο από τη Νιούκαστλ καθώς «θέλει να παίξει σε υψηλό επίπεδο». Η Ίντερ θα συναντήσει τον Μπρόζοβιτς και τον μάνατζερ του μετά τον αυριανό τελικό του Supercup με τη Γιουβέντους (Novasports) και αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.