Ουντινέζε-Αταλάντα 2-6: Την ισοπέδωσε στο Φρίουλι! (hls)

Η Αταλάντα άστραψε και βρόντηξε στην έδρα της Ουντινέζε, περνώντας με θριαμβευτικό σκορ από εκεί στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Serie A, και κράτησε άμεση επαφή με την κορυφή

Ισοπεδωτική ήταν σήμερα (9/1) η Αταλάντα στο Φρίουλι απέναντι στην Ουντινέζε! Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Serie A, πέρασε από την έδρα της αντιπάλου της με το εκπληκτικό 2-6! Κυριάρχησε από το ξεκίνημα στο παιχνίδι, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας της και πήρε πολύτιμο τρίποντο, που την κρατά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς και σε άμεση επαφή με την κορυφή.

Η Αταλάντα καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο με γκολ του Πάσαλιτς στο 17ο, του Μουριέλ στο 22ο και του Μαλινόφσκι στο 43ο λεπτό. Με αυτό το 0-3 έβαλε τις βάσεις για το μεγάλο θρίαμβό της, τον οποίο ολοκλήρωσε στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο συνέχισε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και την Ουντινέζε να παλεύει να την ακολουθήσει.

Στο 59ο η Ουντινέζε μείωσε με μακρινό σουτ του Ναουέλ Μολίνα, το οποίο κόντραρε στον Τζιμσίτι και πήγε στα δίχτυα για να γίνει το 1-3 και προσωρινά να αποκτήσει ένα μικρό ενδιαφέρον το ματς σε ό,τι αφορά στο σκορ, αλλά ως εκεί. Στο 76ο ο Μουριέλ έκανε το 1-4 και η Αταλάντα ξεμάκρυνε και πάλι με τρία γκολ διαφορά. Στο 88ο ο Μπέτο μείωσε σε 2-4, όμως, το φινάλε ανήκε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με γκολ των Μέλε στο 89ο και Πεσίνα στο 90ό+2′ έκαναν το 2-6, που ήταν και το τελικό.

Να σημειωθεί ότι σε αυτό το παιχνίδι η Αταλάντα έφτασε στις 21 τελικές προσπάθειες, ενώ ήταν αυτή που είχε το μεγάλο ποσοστό στην κατοχή της μπάλας, που έφτασε στο 61%. Γενικώς, ήταν ένα ματς στο οποίο η ανωτερότητα των νικητών ήταν παραπάνω από εμφανής.

Ουντινέζε (Γκ. Τσιόφι): Παντέλι, Μολίνα, Μπεκάο, Μαϊό, Νάτινγκ, Πέρες, Πουσέτο (74′ Σαξές), Γουάλας, Ουντότζι (66′ Σοπί), Ντεουλοφέου, Μπέτο

Αταλάντα (Τζ. Γκασπερίνι): Μούσο, Τολόι, Παλομίνο, Τζιμσίτι (90′ Τσιταντίνι), Μέλε, Ρόουν (46′ Πεσίνα), Κοπμέινερς, Πεσέλα (73′ Χάτεμπουρ), Μαλινόφσκι, Πάσαλιτς (73′ Μίραντσουκ), Μουριέλ (79′ Ίλιτσιτς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.