Μίλαν: Επειγόντως στόπερ, στο ραντάρ ο Μπότμαν


Η Μίλαν δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Σβεν Μπότμαν, έχοντας αναπτύξει ένα σχέδιο για να εξασφαλίσει την υπογραφή του Ολλανδού. Ο 21χρονος αμυντικός της Λιλ πολιορκείται έντονα από την Νιούκαστλ , αλλά έχει αρνηθεί την προσφορά της, προτιμώντας να μετακομίσει στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας. Η Λιλ απαιτεί 30 εκατομμύρια για την παραχώρηση του και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Η… μπάλα είναι τώρα στο γήπεδο τωνροσονέρι” και έχουν μια νέα στρατηγική για να υπογράψουν τον Μπότμαν. Όπως αναφέρει το Calciomercato.com, η τελευταία ιδέα της Μίλαν είναι να προσπαθήσει να συμφωνήσει με τον Μπότμαν για το επόμενο καλοκαίρι, εμποδίζοντας κάθε πιθανή μετακόμιση στη μεταγραφική περίοδο αυτού του μήνα. Λαμβάνοντας υπόψη πως ο Στέφανο Πιόλι χρειάζεται επειγόντως κεντρικό αμυντικό μετά τον τραυματισμό του Σίμο Κερ, θα κοιτάξει να φέρει έναν νέο σέντερ μπακ με την μορφή δανεισμού μέσα στο μήνα.

Ο 21χρονος στόπερ, που πέρσι πανηγύρισε πρωτάθλημα στη Βρετάνη, έχει συμβόλαιο με τη Λιλ μέχρι το 2025. Φέτος έχει πραγματοποιήσει 17 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αυτό το διάστημα, σημείωσε ένα γκολ, έδωσε μία ασίστ και βοήθησε την ομάδα να κρατήσει τέσσερις φορές ανέπαφη την εστία της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.