Ιταλία: Η Μίλαν προσπέρασε τη Νάπολι (hls)

Η Μίλαν πέρασε νικηφόρα από το Έμπολι για τη 19η Αγωνιστική της Σέριε Α και πέρασε στη δεύτερη θέση μετά την εντός έδρας ήττα της Νάπολι από τη Σπέτσια!

Αναλυτικά τα βραδινά ματς:

Έμπολι – Μίλαν 2-4: Επέστρεψε στις νίκες και προσπέρασε!

Η Μίλαν ξεπέρασε την ήττα από τη Νάπολι και με νίκη 4-2 στην έδρα της Έμπολι ανέβηκε δεύτερη, τέσσερις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ. Η ομάδα της Τοσκάνης έχασε μετά από πέντε αγωνιστικές.

Η Μίλαν ξεκίνησε δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με σουτ του Κεσιέ, μετά από ωραίο συνδυασμό Σαλεμάκερς και Ζιρού.

Η Έμπολι όμως χρειάστηκε μόλις έξι λεπτά για να ισοφαρίσει με σκόρερ τον Μπαϊράμι στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από πάσα του Χέντερσον, με τον Μενιάν να μην έχει την καλύτερη δυνατή αντίδραση.

Οι «ροσονέρι» πήγαν πάντως στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, καθώς στο 42ο ο Κεσιέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ με σουτ, στο οποίο ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Βικάριο φέρει ευθύνη.

Ο ίδιος πάντως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο 63ο λεπτό, όταν ο Φλορέντσι με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 1-3 για τους «ροσονέρι».

Το 1-4 διαμόρφωσε στο 69ο λεπτό ο Ερναντές μετά από σέντρα του Σαλεμάκερς, ενώ η Έμπολι μείωσε στο 84′ με πέναλτι του Πιναμόντι μετά από χέρι του Μπακαγιόκο στην περιοχή.

Έμπολι (Αντρεατσόλι): Βικάριο – Στογιάνοβιτς (46′ Μαρκίτσα), Σ. Ρομανιόλι, Λουπέρτο, Παρίζι – Χέντερσον (85′ Ασλάνι), Ρίτσι (85′ Στούλατς), Ζουρκόφσκι (68′ Μπαντινέλι) – Μπαϊράμι – Πιναμόντι, Κουτρόνε (68′ Λα Μάντια).
Μίλαν (Πιόλι): Μενιάν – Φλορέντσι (65′ Καλουλού), Τομόρι, Α. Ρομανιόλι, Ερναντές – Τονάλι (65′ Μπακαγιόκο), Μπενασέρ (81′ Κρούνιτς) – Μεσίας (81′ Ντίας), Κεσιέ, Σαλεμάκερς – Ζιρού.

Νάπολι – Σπέτσια 0-1: Πατατράκ στο «Σαν Πάολο»!

Η Νάπολι έχασε 1-0 εντός έδρας από τη Σπέτσια και είναι τρίτη με τρεις ήττες σε τέσσερις αγωνιστικές, επτά πόντους πίσω από τους «νερατζούρι».

Η Νάπολι έχασε αρκετές ευκαιρίες στο ξεκίνημα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και αιφνιδιάστηκε στο 37ο λεπτό, όταν ο Μπαστόνι εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Ζέσους στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του!

Οι «παρτενοπέι» κυριάρχησαν στη συνέχεια αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και οι φιλοξενούμενοι πήραν πολύτιμη ανάσα κερδίζοντας μετά από έξι ματς!

Νάπολι (Σπαλέτι): Οσπίνα – Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Ζέσους, Ρούι (86′ Γκουλάμ) – Ανγκισά, Λομπότκα (78′ Έλμας) – Πολιτάνο (86′ Ντέμε), Ζιελίνσκι (70′ Ουνάς), Λοσάνο – Μέρτενς (46′ Πετάνια).
Σπέτσια (Μότα): Πρόβεντελ – Αμιάν, Έρλιτς, Νικολάου – Τζιάσι, Ματζόρε, Κίβιορ, Μπαστόνι, Ρέκα – Μανάι, Αγουδέλο (90+4′ Κόλι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.