Σπέτσια – Έμπολι 1-1 : Δύο αυτογκόλ, “δώρα” στις… πρώην! (hls)

Η ισοπαλία 1-1 της Σπέτσια με την Έμπόλι διαμορφώθηκε με δύο αυτογκόλ, από παίκτες που κλήθηκαν απόψε να αντιμετωπίσουν πρώην ομάδες τους και τις έκαναν κατά λάθος... χαρούμενες!

To ισόπαλο 1-1 της Σπέτσια με την Έμπολι για την 18η αγωνιστική της Serie A δεν θα μείνει στην ιστορία τόσο για την ποιότητά του – μάλλον δύσκολο λόγω και του εμφανούς άγχους, κυρίως των γηπεδούχων – όσο για τον… ασυνήθιστο έως και απίθανο (!) τρόπο διαμόρφωσης του τελικού αποτελέσματος..
Το ισόπαλο αποτέλεσμα προέκυψε με δύο αυτογκόλ από παίκτες – ένθεν κι ένθεν – οι οποίοι πέρυσι έπαιζαν στις ομάδες που αντιμετώπισαν σήμερα στο στάδιο «Αλμπέρτο Ρίκο» της Λιγκούρια.
Στο 50ο λεπτό ο Ρέκα, των γηπεδούχων επιχείρησε την παράλληλη σέντρα με τη μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Μαρκίζα ο οποίος στις δύο προηγούμενες σεζόν είχε σημαντική παρουσία στην ομάδα της Σπέτσια (47 ματς στο πρωτάθλημα και τρεις στο κύπελλο Ιταλίας)!
Στο 71ο λεπτό και σε μια φάση περίπου όμοια ο Πολωνός Ζουρκόφσκι επιχείρησε την παράλληλη σέντρα και ο Έλληνας αμυντικός Δημήτρης Νικολάου έστειλε κατά λάθος τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1!

Ο Νικολάου μετά από το ξεκίνημα της καριέρας του στον Ολυμπιακό, μετακόμισε στην Ιταλία, παίζοντας για τρία χρόνια στο Έμπολι της Τοσκάνης κι από φέτος βρίσκεται στην Σπέτσια βιώνοντας στην 16η συμμετοχή του μια τόσο «περίεργη» και προφανώς δυσάρεστη εμπειρία!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.