Μίλαν: Την Παρασκευή υπογράφει ο Πιόλι


Όπως αναφέρουν πηγές από την Ιταλία, ο Στέφανο Πιόλι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν την Παρασκευή, καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία. Ο πρώην προπονητής της Ίντερ και της Φιορεντίνα έφτασε στο Σαν Σίρο τον Οκτώβριο του 2019 και βοήθησε τον σύλλογο να επιστρέψει στην ελίτ του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Οι «ροσονέρι» επέστρεψαν εφέτος στο Champions League μετά από τη δεύτερη θέση που κατέλαβαν τη σεζόν 2020-21 και είναι ακόμα «ζωντανοί» στη διοργάνωση μετά από πέντε αγώνες στη φάση των ομίλων. Ωστόσο, οι δυσκολίες στην Ευρώπη βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με το επιτυχημένο ξεκίνημα στη Serie A, όπου μόλις την τελευταία αγωνιστική γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στη Serie A από τη Φιορεντίνα. Η Μίλαν έδειξε όμως χαρακτήρα μεγάλης ομάδας με τη νίκη 1-0 επί της Ατλέτικο στη Μαδρίτη που την έβαλε γερά στο κόλπο της πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση.

Το Calciomercato.com αναφέρει ότι ο Ιταλός τεχνικός πρόκειται να υπογράψει τη νέα διετή συμφωνία του την Παρασκευή. Ο διευθύνων σύμβουλος Ιβάν Γκαζίδης επέστρεψε στην Ιταλία και επιτάχυνε τις διαδικασίες, έστω και αν τα δύο μέρη ήταν πάντα σε πλήρη αρμονία. Μάλιστα το ιταλικό σάιτ ισχυρίζεται ότι ετοιμάζονται επίσης νέες συμφωνίες για τους Τεό Ερναντές, Ράφαελ Λεάο και Ισμαέλ Μπενασέρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.