Ρόμα: Στενές επαφές με Νταλό

Η Ρόμα εντείνει τις διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ντιόγκο Νταλό ως δανεικού με οψιόν αγοράς.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ψάχνει απεγνωσμένα έναν αμυντικό που εμπιστεύεται και ο συμπατριώτης του Ντιόγκο Νταλό είναι ο εκλεκτός του Πορτογάλου. Μια μεταγραφή που θα μπορούσε να φτάσει το συνολικό ύψος 16,5 εκατομμυρίων ευρώ αν προχωρήσει σε μονιμοποίηση του ποδοσφαιριστή. Θα ήταν μια επανασύνδεση με τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ήταν στο τιμόνι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ο Νταλό προσγειώθηκε στο Ολντ Τράφορντ από την Πορτογαλία. Ο 22χρονος μπακ πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη Μίλαν όμως δεν έκανε τη μετακίνησή του μόνιμη καθώς δυσκολεύτηκε να βρει χρόνο συμμετοχής.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο Νταλό βρίσκεται πολύ κοντά σε μια μεταγραφή στη Serie A μετά την εμπειρία που αποκόμισε στο Σαν Σίρο. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως θα μετακινηθεί δανεικός για 1,5 εκατ. ευρώ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με δυνατότητα αγοράς για άλλα 15 εκατ. ευρώ, επίσης αναφέρουν ότι θα περιλάμβανε μια ρήτρα που θα υποχρεώνει την αγορά εάν ο Νταλό συγκεντρώσει έναν συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων με τη φανέλα της Ρόμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.