Ρόμα: Προτεραιότητα ο Ντιόγκο Νταλό για τον Μουρίνιο

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο αμυντικός της Άρσεναλ, Κάλουμ Τσέιμπερς, προσφέρθηκε στη Ρόμα, αλλά ο Ντιόγκο Νταλότ παραμένει η προτεραιότητα για τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος προπονητής παραπονιέται συχνά για τη μεταγραφική στρατηγική του συλλόγου τον τελευταίο καιρό και η Ρόμα προετοιμάζεται για τέσσερις νέες μεταγραφές μέσα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Μουρίνιο θέλει νέο δεξί μπακ και έχει βάλει τον συμπατριώτη του Ντιόγκο Νταλό στην κορυφή της λίστας των αγορών του. Ο πρώην παίκτης μεταξύ άλλων και της Μίλαν έχει παίξει μόνο σε έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν, αλλά ο Μουρίνιο πιστεύει στις δυνατότητες του, καθώς τον είχε φέρει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2018.

Η Corriere dello Sport αναφέρει ότι η Ρόμα θέλει να αποκτήσει τον Πορτογάλο διεθνή ως δανεικό με οψιόν αγοράς. Ο Κάλουμ Τσέιμπερς της Άρσεναλ επίσης προσφέρθηκε στους “τζιαλορόσι”. Ο 26χρονος θέλει να φύγει από το Βόρειο Λονδίνο για να αποκτήσει περισσότερο χρόνο, αλλά η Ρόμα δεν είναι πεπεισμένη για την υπογραφή του και φαίνεται απρόθυμη να συζητήσει με το περιβάλλον του παίκτη ακόμα κι αν το συμβόλαιο του αμυντικού λήγει τον Ιούνιο.

Όλοι ξέρουν ότι έχει φανταστικές δυνατότητες», είπε ο Μουρίνιο στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ εκείνη την εποχή. «Δεν θέλω να συγκρίνω, ειδικά όχι τον αριθμό των τίτλων, αλλά μάλλον έχει την ίδια ηλικία με τον Γκάρι Νέβιλ όταν ήρθε στην πρώτη ομάδα. Μάλλον μπορεί να ακολουθήσει τον Νέβιλ σε αυτή τη δυναμική άνω των 10 ετών ως δεξιός μπακ της Γιουνάιτεντ, με εκπληκτικές συνθήκες βελτίωσης, γιατί όπως έλεγα είναι 19 ετών». Ωστόσο, η εξέλιξη του δεν ήταν η ίδια όπως περίμενε ο Μουρίνιο. Έχει παίξει μόνο 41 παιχνίδια σε δυόμιση σεζόν και την περασμένη εντάχθηκε στη Μίλαν με την μορφή δανεισμού, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε 21 εμφανίσεις. Δεν ήταν στα πλάνα του Στέφανο Πιόλι, αλλά οι ροσονέρι ήταν ευχαριστημένοι με τις εμφανίσεις του καθώς προσπάθησαν να αποκτήσουν ξανά τον Πορτογάλο διεθνή σε μια προσωρινή συμφωνία το καλοκαίρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.