Μίλαν: Αναγνωρίζεται η προσφορά του Πιόλι

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η διοίκηση της Μίλαν πρότεινε στον Στέφανο Πιόλι να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία για ακόμα δύο χρόνια.

Ο Ιταλός προπονητής ξεχώρισε την περασμένη σεζόν κάνοντας εξαιρετική δουλειά καθώς κατάφερε να επιστρέψει την Μίλαν εκεί που της αξίζει και ανήκει, στο Champions League. Ο Ιταλός τεχνικός κράτησε την δουλειά του, σε αντίθεση με τους Γκατούζο (Νάπολι), Πίρλο (Γιουβέντους), Φονσέκα (Ρόμα) , Κόντε (Ίντερ), Ινζάγκι (Λάτσιο), που έλυσαν τις συνεργασίες τους.

Η Μίλαν χθες βράδυ (26/10) δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε την Τορίνο (1-0) με αποτέλεσμα να βρεθεί στην κορυφή παρέα με την Νάπολι κάνοντας το 6 στα 6 στα τελευταία παιχνίδια στη Serie A. Ο τεχνικός των ροσονέρι Στέφανο Πιόλι, πιστώνεται την εξέλιξη της ομάδας και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο τεχνικός διευθυντής, Πάολο Μαλντίνι, του πρότεινε την ανανέωση του συμβολαίου του για δύο ακόμη χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2024.

Λαμβάνοντας υπόψη την κρίση των τραυματισμών και των απουσιών, στην Μίλαν θα μπορούν να είναι περισσότερο από χαρούμενοι που έχουν εξασφαλίσει 9 νίκες στους πρώτους 10 γύρους της Serie A, κάτι που ο σύλλογος είχε πετύχει μόνο μία φορά στο παρελθόν το 1954-55.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.