Μίλαν – Τορίνο 1-0: Γαλλικό «κλειδί» κορυφής (hls)

Με το τέρμα του Ολιβιέ Ζιρού στο 14' οι Ροσονέρι πήραν μια δύσκολη νίκη και θα παραμείνουν στην πρώτη θέση μετά και τη 10η στροφή της Serie A.

Ο πολύπειρος σέντερ φορ «καθάρισε την μπουγάδα» για τη Μίλαν και με δικό του τέρμα ύστερα από στημένη φάση κόρνερ. Ο Γάλλος στράικερ εκμεταλλεύτηκε την πρώτη κεφαλιά του Κρούνιτς και με κοντινή προβολή νίκησε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς.

Η Τορίνο προσπάθησε να απαντήσει και να φτάσει τουλάχιστον στην ισοφάριση, όμως δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό από την αναμέτρηση, καθώς το τέρμα του Ζιρού αποδείχτηκε καθοριστικό.

Έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη που τους φέρνει για την ώρα μόνοι τους στην κορυφή της βαθμολογίας, εν αντιθέσει με την Γκρανάτα που παραμένει στους 11 βαθμούς και τη 13η θέση (για την ώρα).

Σκόρερ: 14′ Ζιρού

ΜΙΛΑΝ (Πιόλι): Ταταρουσάνου, Καλάμπρια, Τομόρι, Ρομανιόλι (46′ Κιάερ), Καλούλου (46′ Ερναντέζ), Κεσιέ, Τονάλι (65′ Μπακαγιόκο), Σαλεμάκερς, Κρούνιτς (66′ Μπενασέρ), Λεάο, Ζιρού (87′ Ιμπραχίμοβιτς)

ΤΟΡΙΝΟ (Τζούριτς): Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τζιτζί, Μπρέμερ, Μπουόντζορνο (46′ Ροντρίγκες), Σίνγκο (75′ Βοϊβόντα), Λούκιτς, Πομπέγκα, Άινα (80′ Τζάτζα), Λινέτι (54′ Πρατ), Μπρέκαλο, Μπελότι (54′ Σανάμπρια)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.