Κιελίνι: “Σοκ για την Γιουβέντους η φυγή του Ρονάλντο”

Ο αρχηγός της Γιουβέντους, Τζόρτζιο Κιελίνι, απογοητεύτηκε που αποχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους.

Τόσο ο Λεονάρντο Μπονούτσι όσο και ο Κιελίνι σχολίασαν πρόσφατα τον αποχαιρετισμό του Πορτογάλου το περασμένο καλοκαίρι. Ο Μπονούτσι παραδέχτηκε ότι ο 36χρονος έκανε τους παίκτες στο Allianz Stadium «υποσυνείδητα να πιστεύουν ότι η παρουσία του και μόνο ήταν αρκετά για να κερδίσεις παιχνίδια». Ο Ρονάλντο έφτασε το 2018 και η Γηραιά Κυρία ήλπιζε να κάνει το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη, έχοντας χάσει δύο τελικούς Champions League κατά την πρώτη θητεία του Μαξ Αλέγκρι στο Τορίνο.

Ο Ρονάλντο έφυγε με δύο πρωταθλήματα της Serie A, το Coppa Italia και δύο Supercoppa Italiana, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει τους ’16’ του Champions League. Ο Κιελίνι μίλησε στο DAZN για τη μετακίνησή του αυτό το καλοκαίρι και εξήγησε ότι ήταν «ένα σοκ» για τον σύλλογο «Σίγουρα από την στιγμή που είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει, θα ήταν καλύτερα να είχε φύγει νωρίτερα για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε. Δυστυχώς, πληρώσαμε ένα τίμημα για αυτό. Δημιουργεί ένα σοκ στο “σύστημα” και χάσαμε σημαντικούς βαθμούς στα εναρκτήρια παιχνίδια εξαιτίας αυτού. Αν έφευγε την 1η Αυγούστου, τότε θα είχαμε χρόνο να αναδιοργανωθούμε και να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της σεζόν».

Πολλά από τα αστέρια της Γιουβέντους έστειλαν μηνύματα στον Ρονάλντο στα social media, ακόμα και ο Μάνουελ Λοκατέλι, ο οποίος μόλις είχε φτάσει στην ομάδα αυτό το καλοκαίρι από την Σασουόλο. Ο αρχηγός της Γιουβέντους Κιελίνι, ωστόσο, αποφάσισε να μην στείλει μήνυμα στον πρώην επιθετικό των “μπιανκονέρι”, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο μετά την έναρξη της σεζόν και με λίγες μέρες να απομένουν από το μεταγραφικό παζάρι.

Η Γιουβέντους ταξιδεύει στο Μιλάνο για να παίξει με την Ίντερ στο Μεάτσα (24/10, 21.45) και είναι αήττητη στους τελευταίους εννέα αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (8 νίκες – 1 ισοπαλία). Η τελευταία ήττα σημειώθηκε απέναντι στη Νάπολι (11/9, 2-1) εκτός έδρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.