Μίλαν : Δυόμισι μήνες έξω ο Μενιάν

Τις υπηρεσίες του βασικού της τερματοφύλακα Μάικ Μενιάν θα στερηθεί η Μίλαν για τις επόμενες δέκα εβδομάδες όπως ενημέρωσε η Μίλαν.

Ο τερματοφύλακας της Μίλαν, Μάικ Μενιάν υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση για να διορθώσει πρόβλημα στον αριστερό καρπό του και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δυόμισι μήνες όπως ανακοίνωσαν οι ροσονέρι.

Το χειρουργείο έγινε στην κλινική Λα Μαντονίνα από τον Δόκτορα Λόρις Πέγκολι παρουσία του υπεύθυνου Υγείας της Μίλαν, Στέφανο Ματσόνι και ήταν επιτυχημένο.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας θα πρέπει να έχει σε ακινησία το χέρι του για τις επόμενες έξι εβδομάδες και μετά θα αρχίσει το πρωτόκολλο της αποθεραπείας του. Η επιστροφή του Μενιάν στις προπονήσεις υπολογίζεται στις δέκα εβδομάδες και θα αργήσει ακόμη περισσότερο η επιστροφή του στην ενδεκάδα.

Ο Ταταρουσάνου αναμένεται να πάρει την θέση του ως βασικός τερματοφύλακας ενώ οι ροσονέρι έσπευσαν να αποκτήσουν τον ελεύθερο Αντόνιο Μιράντε για να έχουν και μια λύση έμπειρου τερματοφύλακα στον πάγκο.

Μεταξύ άλλων ο Μενιάν χάνει το ντέρμπι του Μιλάνου με την Ίντερ και εξίσου σημαντικά ματς όπως αυτά με την Ρόμα και την Νάπολ. Φυσικά χάνει και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια στον όμιλο του Champions League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.