Μίλαν: Στα πιτς ο Μενιάν

Σοβαρές ανησυχίες για τη Μίλαν καθώς ο τερματοφύλακας Μάικ Μενιάν θα χειρουργηθεί για να αποκαταστήσει ένα πρόβλημα στον καρπό.

Ο πορτιέρε της Μίλαν ήταν στην αποστολή και έμεινε στον πάγκο της Εθνικής Γαλλίας στους τελικούς του Nations League. Ωστόσο, συνεχίζει να αισθάνεται πόνο στον αριστερό καρπό του. Ενοχλήσεις ένιωσε για πρώτη φορά όταν απέκρουσε το πέναλτι του Μοχάμεντ Σαλάχ στην αναμέτρηση απέναντι στη Λίβερπουλ (15/9, 3-2) για το Champions League. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που, μετά από ειδική διαβούλευση, ο Μενιάν θα υποβληθεί σε επέμβαση. Δεν είναι σαφές το διάστημα που θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά η Gazzetta dello Sport προβλέπει τουλάχιστον 10-15 ημέρες.

Ο 26χρονος έφτασε στο Σαν Σίρο για να αντικαταστήσει τον Τζίτζι Ντοναρούμα, υπογράφοντας από την πρωταθλήτρια Λιλ το περασμένο καλοκαίρι για 13 εκατομμύρια ευρώ. Η Μίλαν διαθέτει στο ρόστερ της ακόμα δύο τερματοφύλακες, τον Σιπριάν Ταταρουσάνου και τον Αλεσάντρο Πλιτσάρι, ο τελευταίος θα είναι διαθέσιμος από το νέο έτος, μετά από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο που έκανε τον περασμένο Σεπτέμβριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.