Τσερουμπίνι: “Η Γιουβέντους είναι πάνω από όλους”

Ο Φεντερίκο Τσερουμπίνι τόνισε πως η Γιουβέντους είναι πάνω από οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο τεχνικός διευθυντής της “βέκια σινιόρα” αναφέρθηκε στις επαφές που είχε με τις Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την παραχώρηση του Πορτογάλου επιθετικού, ο οποίος όπως τόνισε δεν ήθελε να παραμείνει στο Τορίνο.

Αρχικά, ο Τσερουμπίνι δήλωσε: “Η Γιουνάιτεντ συμπεριφέρθηκε πολύ διαφορετικά και έδειξε γιατί είναι μεγάλο κλαμπ με ιστορία και παράδοση. Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που ο Κριστιάνο μας μίλησε και δεν ήθελε να είναι μαζί μας, δεν μπορούσαμε να τον αναγκάσουμε να παραμείνει”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Γιατί όπως έχουμε ξαναπεί, η ιστορία της ομάδας μας γράφεται από πρωταθλητές, προπονητές και διευθυντές, όμως η Γιουβέντους πάντοτε θα μπαίνει πάνω απ’ όλους και απ’ όλα. Η αλήθεια είναι ότι το χρονικό σημείο της αποχώρησης ήταν το μόνο δύσκολο, αφού θα ήταν καλύτερο να έχει γίνει έναν μήνα νωρίτερα κι όχι στα τέλη του Αυγούστου. Μπορεί η επιλογή του Μόιζε Κεν να μην υπήρχε εκείνη τη στιγμή γιατί δεν είναι δυνατό να περιμένουν όλοι οι ποδοσφαιριστές αν θα φύγει ο Κριστιάνο”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.