Μίλαν: Κοντά την απόκτηση του Φεβρ

Η Μπρεστ επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Μίλαν για τον Ρομέν Φεβρ.

Ο σύλλογος της Ligue 1, επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε «διαπραγματεύσεις» με τoυς “ροσονέρι” για τον Ρομέν Φαϊβρ όμως είναι απογοητευμένη με τη στάση του». Ο μεσοεπιθετικός αρνήθηκε να λάβει μέρος στον αγώνα κόντρα στην Στρασμπούρ, μένοντας εκτός αποστολής και πιέζει να μεταβεί άμεσα στο Σαν Σίρο. Μια αρχική πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους απορρίφθηκε, καθώς η Μπρεστ απαιτεί για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή για 15 εκατομμύρια ευρώ.

«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις, αλλά είμαστε επίσης απογοητευμένοι με τη στάση του παίκτη», δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Μπρεστ Γκρέγκορι Λορέντσι.

“Μείναμε έκπληκτοι όταν ο παίκτης μας είπε ότι δεν θα ταξιδέψει στο Στρασβούργο μαζί μας. Όχι επειδή είναι εναντίον του συλλόγου ή ο σύλλογος δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει, αλλά μάλλον πήρε αυτή την απόφαση για να αποφύγει κάθε κίνδυνο που θα μπορούσε να βλάψει την πιθανή μετακόμισή του. Προτίμησε να μην αγωνιστεί και το ανακαλύψουμε ότι 10 λεπτά πριν αποχωρήσουμε”

«Σήμερα, η Μπρεστ λαμβάνει υπόψη την απόφασή του και θα πάρει αποφάσεις επίσης για να δείξει σε άλλους παίκτες ότι δεν είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζεις μια μεταγραφή, οπότε ο Φεβρ θα τιμωρηθεί. Έχουμε την αίσθηση ότι είμαστε όμηροι από τη στάση του. Προφανώς, αυτό δεν θα είναι χωρίς συνέπειες. Οι παίκτες δεν παίρνουν τις αποφάσεις για μεταγραφές, το κάνουν οι σύλλογοι».

Παρ ‘όλα αυτά, ο Λορέντσι επιβεβαίωσε ότι οι συνομιλίες συνεχίζονται με τη Μίλαν, η οποία αναμένεται να κάνει μια βελτιωμένη προσφορά.

«Ναι, βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις. Υπάρχουν άλλες 48 ώρες πριν από την προθεσμία, αλλά είμαστε πολύ μακριά από μια συμφωνία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.