Μπουφόν: Ο Αλέγκρι ξέρει…

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν σχολιάζει την επιστροφή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο Τορίνο τονίζοντας πως μονάχα αυτός ξέρει τι χρειάζεται για ανάκαμψη.

Ο Ιταλός αποχώρησε μετά την κατάκτηση του Coppa Italia και επέστρεψε στην Πάρμα. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας μίλησε στο Sky Sport Italia για την περσινή κακή σεζόν αλλά και την άφιξη του Αλέγκρι.

Νομίζω ότι η Γιουβέντους, ως ομάδα, έχει όλα τα διαπιστευτήρια για να κερδίσει ξανά το Scudetto. Συχνά μιλάμε για απογοήτευση σχετικά με το προηγούμενο έτος, παρά τη νίκη του Coppa Italia και του Supercoppa Italiana, αλλά οι προσδοκίες ήταν διαφορετικές και αυτό το αίσθημα απογοήτευσης παρέμεινε. Τώρα θα ζητήσουν από τον Αλέγκρι να κερδίσει το πρωτάθλημα και κανείς δεν ξέρει τι χρειάζεται να ανακάμψει η ομάδα όπως αυτός “.

Οι Τζόρτζιο Κιελίνι και Λεονάρντο Μπονούτσι είχαν μεγάλη επιρροή όταν η Ιταλία κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αυτό το καλοκαίρι και ο Μπουφόν είπε ότι «δεν εκπλήσσεται» από τους δύο βετεράνους αμυντικούς. «Οι Κιελίνι και Μπονούτσι δεν είναι εκπλήξεις, είναι σημεία αναφοράς. Κάθε εθνική ομάδα που σέβεται τον εαυτό της χρειάζεται την εμπειρία, την σταθερότητα και τη βεβαιότητα ορισμένων παικτών. «Ο Βεράτι είναι πρωταθλητής και ο Ζορζίνιο είναι ποδοσφαιριστής ανώτερου επιπέδου, οι εκπλήξεις ήταν αναμφίβολα οι Κιέζα και Ντοναρούμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.