Νεκρός 20χρονος πρώην παίκτης της Μίλαν

Μία πολύ άσχημη είδηση επιβεβαιώθηκε σήμερα, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα νέο παιδί.

Ο πρώην παίκτης της Ακαδημίας της Μίλαν Σεϊντ Βισίν, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Ο 21χρονος γεννήθηκε στην Αιθιοπία τον Σεπτέμβριο του 2000 αλλά μετακόμισε στην Ιταλία όταν ήταν παιδί. Είχε υιοθετηθεί από μια οικογένεια και μετακόμισε στο Μιλάνο για να παίξει στις ομάδες Νέων των «ροσονέρι».

Σύμφωνα με την «La Gazzetta dello Sport» ήταν ο συγκάτοικος του Ντοναρούμα εκείνη την εποχή. Είχε παίξει επίσης στη Μπενεβέντο, αλλά αποχώρησε από το ποδόσφαιρο το 2016 για να επιστρέψει στην πατρίδα του στην Καμπανία, όπου έπαιζε ποδόσφαιρο 5Χ5 με την Ατλέτικο Βιτάλιτσα. Μάλιστα ο σύλλογος του ανακοίνωσε το θάνατό του στο Facebook.

«Το χαμόγελο σου και το αναμφισβήτητο ταλέντο σου θα παραμείνουν για πάντα στο μυαλό μας. Θα έχουμε πάντα στις καρδιές μας την ανιδιοτέλεια και τη δυσφορία σου, να βλέπουν οι περισσότεροι το ποδόσφαιρο ως μέσο για να κερδίζεις χρήματα. Σήμερα, φεύγεις αφήνοντας μας έκπληκτους και άφωνους. Θα παραμείνεις για πάντα στην ιστορία του καθενός από εμάς, γιατί οι δεσμοί εκείνων που αγαπούν χωρίς να ζητήσουν τίποτα πίσω, διαρκούν για πάντα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.