Πίρλο: «Μετά την ήττα από τη Μίλαν, ήμασταν πεθαμένοι»

Ο προπονητής της Γιουβέντους στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με την Μπολόνια αναφέρθηκε στο λόγο για τον οποίο θέλει να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας.

Η Γιουβέντους για να συνεχίζει να ελπίζει πως θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στους ομίλους του Champions League, καλείται να επικρατήσει το βράδυ της Κυριακής (23/5, 21:45) στην έδρα της Μπολόνια και παράλληλα μία εκ των Μίλαν, Νάπολι να έχει χειρότερο αποτέλεσμα από εκείνη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συνέντευξη Τύπου του Αντρέα Πίρλο εν όψει της αναμέτρησης στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα», με τον Ιταλό προπονητή να μην έχει σίγουρο μέλλον στο Τορίνο σε περίπτωση που η Γιουβέντους μείνει εκτός CL.

«Γιατί θέλω να μείνω στη Γιούβε; Γιατί μου αρέσει αυτή η δουλειά, επιζητώ αυτή την αδρεναλίνη, αυτή την πίεση. Κάνω αυτή τη δουλειά γιατί θέλω να ρέει το αίμα στις φλέβες μου, όταν συμβαίνει κάτι σημαντικό. Όπως ο οποιοσδήποτε θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σε αυτό το σύλλογο.

Το πιστεύουμε πάρα πολύ (σ.σ. ότι η Γιουβέντους θα πάρει θέση στο επόμενο Champions League). Μετά την ήττα από τη Μίλαν, ήμασταν πεθαμένοι. Αναστηθήκαμε μόνοι μας χάρη στα θετικά αποτελέσματα. Επιστρέψαμε στη ζωή. Ας κάνουμε το δικό μας κομμάτι αύριο κι ας περιμένουμε τους άλλους.

Πώς βλέπω το μέλλον του Ρονάλντο; Μπιανκονέρο!» είπε μεταξύ άλλων ο 42χρονος Ιταλός προπονητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.