Μπουφόν: “Θα διαλέξω την πιο τρελή πρόταση”

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν κατά πάσα πιθανότητα αποχωρεί στο φινάλε της σεζόν από την Γιουβέντους και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 43χρονος “πορτιέρε” της Μεγάλης Κυρίας πανηγύρισε το κύπελλο Ιταλίας μετά την νίκη κόντρα στην Αταλάντα και αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Μπουφόν έχει δηλώσει κατά καιρούς πως επιθυμεί περισσότερο χρόνο συμμετοχής με αποτέλεσμα να μετράει μέρες στο Τορίνο. Ο Τζίτζι έκανε δηλώσεις σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Έχω λάβει πολλές προτάσεις, θα διαλέξω εκείνη που θα μοιάζει πιο… τρελή σε εμένα. Έλαβα ένα μήνυμα από έναν προπονητή που μου είπε ότι όλα αυτά μπορώ να τα ξεπεράσω μόνο με τρέλα, τέτοιοι άνθρωποι μου αρέσουν. Θα μπορούσε να είναι κάτι σαν κι αυτό, την ζωή πρέπει να τη ζεις. Βρίσκομαι εδώ λόγω ακριβώς της τρέλας που έχω και με κάνει να ονειρεύομαι. Πρέπει να συνεχίσω να μάχομαι, να συνεχίσω τα ταξίδια και να φτάσω το σώμα μου στα όριά του. Θα μπορούσα και να σταματήσω να παίζω, αλλά αν εμφανιστεί κάποιο άτομο που θα με κάνει να σκεφτώ τρελά, τότε θα τον ακολουθήσω”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.