Μίλαν: Ανατροπή σκηνικού με Ρομανιόλι

Ο Αλέσιο Ρομανιόλι βρισκόταν με το ένα πόδι εκτός Σαν Σίρο όμως η Μίλαν άλλαξε άποψη και δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει.

Ο αρχηγός των ροσονέρι έχει χάσει τη θέση του και παλεύει να βρει χρόνο συμμετοχής από τον Στέφανο Πιόλι που τον έχει παραμερίσει στην άκρη του πάγκου. Ένας τραυματισμός τον άφησε πίσω σε φυσική κατάσταση και τώρα τρέχει να προλάβει και το Euro. Ο Ιταλός προπονητής προτιμά τον Τομόρι για το κέντρο της άμυνας μαζί με τον Σίμον Κερ, ενώ μάλιστα είναι έτοιμη να προσφέρει στη Τσέλσι 28 εκατομμύρια προκειμένου να αγοράσει τα δικαιώματα του Άγγλου στόπερ.

Μια πιθανή πώληση του Ρομανιόλι θα έφερνε οικονομικές ανάσες στο κλαμπ, όμως σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, ο 26χρονος είναι έτοιμος να παραμείνει και να παλέψει για τη θέση του. Ο πρώην αμυντικός της Ρόμα μετακόμισε στο Σαν Σίρο το 2015 και μετράει 221 παιχνίδια. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022 και η Μίλαν δεν σκέφτεται να τον αφήσει να φύγει.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης της νέας φανέλας της Μίλαν, ο Ρομανιόλι δήλωσε πως είναι περήφανος που φοράει αυτά τα χρώματα καθημερινά…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.