Ρόμα: Πρώτος στόχος ο Μπελότι, αν φύγει ο Τζέκο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει ήδη ξεκινήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ενδιαφέρεται να προσγειώσει στη Ρώμη τον αρχηγό της Τορίνο, Αντρέα Μπελότι.

Η Corriere dello Sport αναφέρει πως η Ρόμα έχει ανοίξει το ραντάρ της για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και αναζητά τον αντικαταστάτη του Έντιν Τζέκο που δύσκολα θα συνεχίσει στην αιώνια πόλη. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Ιταλός διεθνής Αντρέα Μπελότι, ενώ σε δεύτερο ο Αργεντινός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Μάουρο Ικάρντι.

Πρωταρχικός στόχος του Μουρίνιο είναι η παραμονή του έμπειρου Βόσνιου επιθετικού. Ο Τζέκο δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον Πάολο Φονσέκα και μετράει μέρες στη Ρώμη, όμως μετά την πρόσληψη του Μουρίνιο, ίσως αλλάξει άποψη και παραμείνει. Μάλιστα ο Τζέκο έχασε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού μετά την ρήξη των σχέσεων τους.

Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία και την προσφορά του Τζέκο στη Ρόμα. Ο 35χρονος έχει συμμετοχή σε 257 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με 119 γκολ και 52 ασίστ.

Μεταγραφικοί στόχοι αποτελούν επίσης οι Νταβιντ Ντε Χέα και Ρενάτο Σάντσεες. Ο Ισπανός τερματοφύλακας δύσκολα αποχωρίζεται να εκατομμύρια που εισπράττει στο Μάντσεστερ, όμως η Ρόμα θα χρειαστεί τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Πάου Λόπεθ που επιστρέφει σε τρεις μήνες, ενώ σε ότι αφορά τον 23χρονο Πορτογάλο, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Χόρχε Μέντες, βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τη Λιλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.