Λουίς Σουάρες: Ο Ανιέλι κάνει τον ανήξερο και πετάει το μπαλάκι

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε για την ιταλική εξέταση ιθαγένειας του Λουίς Σουάρεζ. Η καψούρα της Κυρίας δεν κατέληξε στο Τορίνο και διεκδικεί πρωτάθλημα στη Μαδρίτη.

Η Μεγάλη Κυρία είχε ξεκινήσει το περασμένο καλοκαίρι διαπραγματεύσεις με τον Ουρουγουανό επιθετικό προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό της μετά την αποχώρηση του Γκονζάλο Ιγουαϊν. Ο Σουάρες χρειαζόταν να αποκτήσει ιταλική υπηκοότητα καθώς η Γιουβέντους είχε ήδη γεμίσει τις θέσεις της για παίκτες εκτός ευρωπαϊκής ένωσης.

Ο ποδοσφαιριστής που δεν υπολογιζόταν από τη Μπαρτσελόνα, πήγε να δώσει εξετάσεις στο πανεπιστήμιο της Περούτζια, αλλά προέκυψε ότι γνώριζε τις ερωτήσεις εκ των προτέρων. Υπεύθυνος για να κλείσει τη συμφωνία που άρχισε να στραβώνει, ήταν ο τεχνικός διευθυντής Φάμπιο Παρατίτσι.

“Ο Παρατίτσι ήταν υπεύθυνος για την μεταγραφή, ενώ είχαμε ξεκινήσει και διαπραγματεύσεις και με τον Έντιν Τζέκο την ίδια ώρα. Θυμάμαι πως ο Πάβελ Νέντβεντ που είχε πει πως ο Σουάρες προσφέρθηκε από μόνος του να έρθει στην ομάδα. Βρισκόμασταν σε συνομιλίες με αρκετούς ποδοσφαιριστές, τον Ντζέκο, τον Μίλικ, τον Καβάνι και τον Μοράτα. Στις αρχές Σεπτεμβρίου, πληροφορήθηκα ότι η υπογραφή του Σουάρες θα ήταν δύσκολη, επειδή χρειαζόταν ιταλικό διαβατήριο”, συνέχισε ο Ανιέλι .

Ο Σουάρεζ είχε αποκαλύψει ότι είχε καταλήξει σε συμφωνία με τη Γιουβέντους πριν λάβει μέρος στις εξετάσεις, ήξερε όμως ο Ανιέλι για το συμβόλαιό του;

“Δεν θυμάμαι κάτι. Ωστόσο, δεν ασχολούμαι με τους συμβατικούς όρους, καθώς οι διαπραγματεύσεις ακολουθούνται από τον αθλητικό χώρο εντός των ορίων του προϋπολογισμού. Έλεγξα τώρα και διαπίστωσα ότι το (mail) μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είχε σταλεί, ωστόσο δεν θυμάμαι να το έλαβα. Δεν θυμάμαι να ενημερώθηκα για τις εξετάσεις. Το έμαθα από τις εφημερ;iδες και θυμάμαι ότι κάλεσα τον παίκτη ώστε να τον ευχαριστήσω για την επιθυμία του να έρθει στην ομάδα”.

Ο Σουάρεζ πήγε τελικά στην Ατλέτικο Μαδρίτης και διεκδικεί πρωτάθλημα, ενώ η Γιουβέντους υπέγραψε δανεικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Άλβαρο Μοράτα και παλεύει να κρατηθεί στην τετράδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.