Και τρίτο κρούσμα κορωνοϊού στη Γιουβέντους

O Αντρέα Πίρλο δεν έχει στη διάθεση του τους Λεονάρντο Μπονούτσι και Μέριχ Ντεμιράλ λόγω του COVID για το εξ αναβολής ματς με τη Νάπολι.

O Αντρέα Πίρλο δεν έχει στη διάθεση του τους Λεονάρντο Μπονούτσι και Μέριχ Ντεμιράλ λόγω του COVID για το εξ αναβολής ματς με τη Νάπολι. Η «Il Corriere dello Sport» αναφέρει όμως σε σημερινό της ρεπορτάζ, ότι μπορεί να υπάρχει και τρίτο κρούσμα στους «μπιανκονέρι». Η Νάπολι αντιμετωπίζει την Πρωταθλήτρια Γιουβέντους στο «Allianz Stadium» την Τετάρτη, σε εξ αναβολής αγώνα που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του περασμένου έτους.

Στην πρόσφατη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων, παρουσιάστηκαν στη «Γηραιά Κυρία» νέα προβλήματα με τον κορωνοϊό. Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει αναφέρει ότι υπάρχει ένα τρίτο μέλος της ομάδας που εμφανίστηκε θετικό, με πολύ χαμηλό ιικό φορτίο. Οποιαδήποτε αμφιβολία θα εξαλειφθεί από το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ, το οποίο θα καθορίσει εάν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα είναι σε θέση να παίξει στον πολύ κρίσιμο αγώνα εναντίον της Νάπολι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.