Bella Roma

Ιστορία στη Σέριε Α γράφει η Ρόμα η οποία επικράτησε με 1-0 της Κιέβο στο «Ολίμπικο» και πανηγύρισε τη 10η νίκη της στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ιστορία στη Σέριε Α γράφει η Ρόμα η οποία επικράτησε με 1-0 της Κιέβο στο «Ολίμπικο» και πανηγύρισε τη 10η νίκη της στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος. Ο Μποριέλο στο 68′ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με τους «τζιαλορόσι» να καταρρίπτουν το προηγούμενο ρεκόρ συνεχών νικών στο ξεκίνημα μιας σεζόν που κατείχε η Γιουβέντους από το 2005/06 με 9 νίκες.

Φυσικά και η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Καμπιονάτο και διατήρησε το +5 από τη Γιουβέντους και τη Νάπολι που την κυνηγούν. Την περσινή αγωνιστική περίοδο η Κιέβο είχε νικήσει δύο φορές τους Ρωμαίους. Φέτος, όμως, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Και επειδή η ομάδα της Βερόνα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και πήγε στην πρωτεύουσα μετά από διαδοχικές ήττες, αλλά ακόμη περισσότερο επειδή η Ρόμα… δεν παίζεται. Χωρίς τους Τότι, Ζερβίνιο και Μαϊκόν, οι γηπεδούχοι πήραν από τα πρώτα λεπτά τα ηνία του ματς, αλλά χρειάστηκαν το δεύτερο ημίχρονο για να σκοράρουν.

Ο Μποριέλο στο 68′ με κεφαλιά έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» για την ομάδα του σκοράροντας για «παρθενική» φορά στο τρέχον πρωτάθλημα και πρώτη με τη φανέλα της Ρόμα από τον Μάιο του 2011. Ο Βασίλης Τοροσίδης αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο με τους «τζιαλορόσι».

Ρόμα: Ντε Σάνκτις, Μπενάτια, Τοροσίδης, Καστάν, Ντοντό (65′ Μπαλτζαρέτι), Ντε Ρόσι, Πιάνιτς (81′ Μπράντλεϊ), Στρούτμαν, Μαρκίνιο (59′ Φλορέντζι), Μποριέλο, Λιάγιτς

Κιέβο: Πουτζιόνι, Ντραμέ (66′ Εστιγκαρίμπια), Νταϊνέλι, Σάρντο, Φρέι, Κλέιτον (62′ Παπ), Ριγκόνι, Μπεντιβόλιο (77′ Ακόστι), Χετεμάι, Πελισιέρ, Παλόσι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.