Μαχητικοί σε όλα τα επίπεδα

Τη σιγουριά του ότι η Ιντερ της νέας σεζόν θα διεκδικήσει τα τρόπαια όλων των διοργανώσεων στις οποίες θα δώσει το παρών, εξέφρασε ο Χαβιέρ Ζανέτι.

Τη σιγουριά του ότι η Ιντερ της νέας σεζόν θα διεκδικήσει τα τρόπαια όλων των διοργανώσεων στις οποίες θα δώσει το παρών, εξέφρασε ο Χαβιέρ Ζανέτι. Οι κάτοχοι του Τσάμπιονς Λιγκ του 2010 «νερατζούρι» παραχώρησαν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ιταλίας στη συμπολίτισσα Μίλαν πέρυσι, αλλά ο Αργεντινός διεθνής πιστεύει ότι τα πράγματα θα αλλάξουν την επόμενη χρονιά.
 
«Εχουμε νέο προπονητή και κάναμε μερικές σημαντικές μεταγραφές. Η επόμενη σεζόν θα είναι σίγουρα μία πρόκληση, αλλά οι στόχοι μας θα είναι οι συνηθισμένοι: θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τα πάντα σε όλες τις διοργανώσεις όπου παίρνουμε μέρος», δήλωσε ο Ζανέτι στο ιταλικό Sky Sportαπό την πατρίδα του όπου βρίσκεται για το Κόπα Αμέρικα.
 
Αναφερόμενος στη φυγή του μέχρι πρότινος προπονητή της Ιντερ Λεονάρντο, ο οποίος είναι πλέον τεχνικός σύμβουλος της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ζανέτι έκανε θετικά σχόλια για τον Βραζιλιάνο. «Γνωρίζω τον Λεονάρντο πολύ καλά και ξέρω τις ιδέες του. Ηταν πολύ ξεκάθαρος μαζί μας και με τον πρόεδρο όταν παρουσιάστηκε η πρόταση της Παρί και στη συνέχεια έκανε την επιλογή του», υποστήριξε ο 37χρονος άσος. «Τώρα κοιτάμε μπροστά με προπονητή τον Γκασπερίνι και ελπίζουμε στην κατάκτηση μερικών ακόμα σημαντικών τροπαίων», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.