Έδωσε σημεία ζωής ο Μάρκο Τζιαμπάολο!

Μετά από τρεις ημέρες, στις οποίες ήταν εξαφανισμένος από παντού, ο τεχνικός της Μπρέσια Μάρκο Τζιαμπάολο επικοινώνησε με την οικογένειά του ενημερώνοντας ότι είναι καλά στην υγεία του.

Μετά από τρεις ημέρες, στις οποίες ήταν εξαφανισμένος από παντού, ο τεχνικός της Μπρέσια Μάρκο Τζιαμπάολο επικοινώνησε με την οικογένειά του ενημερώνοντας ότι είναι καλά στην υγεία του.

Την τελευταία φορά που εθεάθη ο 46χρονος προπονητής ήταν το Σάββατο (21/9), μετά την ήττα από την Κροτόνε για τη Serie B. Στον αγώνα της πέμπτης αγωνιστικής ο τεχνικός των γηπεδούχων παρουσίασε περίεργη συμπεριφορά, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τα ιταλικά ΜΜΕ, και μετά το τέλος του ματς και τη συνέντευξη Τύπου δεν τον είδε κανένας ούτε γύρισε σπίτι του!

Η Μπρέσια παίζει την Τρίτη (24/9) το βράδυ εμβόλιμο ματς με την Κάπρι εκτός και λίγες ώρες πριν τη σέντρα ο Τζιαμπάολο εμφανίστηκε! Επικοινώνησε με την οικογένειά του, με τον αδελφό του ιδιόρρυθμου προπονητή να κάνει δηλώσεις επί του θέματος στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

«Μου είπε να μην ανησυχώ και ότι όλα είναι καλά κι ότι είναι στο σπίτι του στην θάλασσα της Τζουλιανόβα για να ηρεμήσει. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι η Μπρέσια απέρριψε την παραίτησή του. Τόσες ημέρες είχε κλειστό το κινητό του και δεν μπορούσα να μιλήσω μαζί του. Αυτό που γίνεται με τους οπαδούς είναι παράλογο πάντως, διότι είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν», σχολίασε ο Φεντερίκο Τζιαμπάολο που είναι και αυτός προπονητής στην ομάδα Νέων της Περούτζια.

Φήμες αναφέρουν ότι ο τεχνικός της Μπρέσια προπηλακίστηκε μετά το τέλος του ματς με την Κροτόνε από οπαδούς του συλλόγου, που ζητούσαν από τη διοίκηση την απομάκρυνσή του. Στο ματς της Τρίτης (24/9) οι συνεργάτες του Τζιαμπάολο θα κατευθύνουν το ιστορικό σωματείο της Μπρέσια. Όπως εννοείται στο διάστημα της εξαφάνισής του δεν έδωσε παρουσίασε σε καμία δραστηριότητα της ομάδας του, θέτοντας τον εαυτό του εκτός!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.