Την «εκτέλεσε» ο Τόνι

Το κεφάλι του Λούκα Τόνι ανάγκασε τη Μίλαν ν΄ αρχίσει με ήττα τις υποχρεώσεις της στο νέο Καμπιονάτο, χάνοντας από τη Βερόνα με 2-1 για την πρώτη αγωνιστική.

Το κεφάλι του Λούκα Τόνι ανάγκασε τη Μίλαν ν΄ αρχίσει με ήττα τις υποχρεώσεις της στο νέο Καμπιονάτο, χάνοντας από τη Βερόνα με 2-1 για την πρώτη αγωνιστική.

Ο έμπειρος στράικερ σημείωσε δύο τέρματα με κεφαλιά απέναντι στους «ροσονέρι», που αν και προηγήθηκαν δεν μπόρεσαν ν΄ αποσπάσουν στο «Μαρκαντόνιο Μπεντεγκόντι» ούτε τον πόντο της ισοπαλίας.

Με τον Βαγγέλη Μόρα βασικό και συμμετέχοντα σε όλο το 90λεπτο, οι γηπεδούχοι του κόουτς Μαντορλίνι βρέθηκαν νωρίς να κυνηγούν τη μεγάλη αντίπαλό τους. Η πάσα του Μπαλοτέλι στην καρδιά της άμυνας της Βερόνα, βρήκε τον Πόλι που με δεξί πλασέ έκανε το 0-1 πλασάροντας εύστοχα τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ Ράφαελ.

Ο Λούκα Τόνι, όμως, αποτέλεσε ένα όπλο των γηπεδούχων για το οποίο δεν είχαν απάντηση οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Στο 30΄ το κόρνερ του Ρόμουλο βρήκε το κεφάλι του σκόρερ, με το 1-1 να προκύπτει, ενώ το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε με πανομοιότυπο τρόπο και τον Τόνι με κεφαλιά να σημειώνει το δεύτερό του τέρμα μετά από σέντρα ακριβείας, από τα δεξιά, του Γιάνκοβιτς.

Η Βερόνα κέρδισε εναρκτήριο παιχνίδι Serie A για πρώτη φορά στην ιστορία της από το 1988, όταν και είχε επικρατήσει με 2-1 της Λέτσε, ενώ η Μίλαν τις τρεις τελευταίες σεζόν δεν έχει καταφέρει ν΄ αρχίσει με τρεις πόντους τη σεζόν με μία ισοπαλία και δύο ήττες απολογισμό στο διάστημα αυτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.