Τενερίφη – Τζιρόνα 2-1 : Τρίτη με Γκαγέγκο (hls)

Ο Γκαγέγκο έδωσε την λύση στην Τενερίφη στο 80ο λεπτό. Ο επιθετικός των γηπεδούχων υπέγραψε το 2-1 απέναντι στην Τζιρόνα και έστειλε την Τενερίφη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η Τενερίφη πλήρης και οι φιλοξενούμενοι με οκτώ απουσίες ποδοσφαιριστών. Η ομάδα του Λουίς Μιγκέλ Ραμίς είχε καλυτερη λειτουργία και ήταν πιο επικίνδυνη.

Πήρε το προβάδισμα με το εξαιρετικό σουτ του Μεγιότ (14′) ενώ οι φιλοξενούμενοι που είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο (57%) είχαν μια καλή στιγμή με σουτ του αρχηγού Χουάνπε εκτός περιοχής που εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Σοριάνο (42′).

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γκολ στα 53 δευτερόλεπτα από ωραίο σουτ του Μπαένα και ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους.

Από εκεί και πέρα ελάχιστες ευκαιρίες στο παιχνίδι με τους γηπεδούχους απλά ανώτερους και να πιέζουν. Η Τενερίφη βρήκε την λύση στο 80ο λεπτό με το γκολ του Γκαγέγκο.

Οι γηπεδούχοι όμως αγχώθηκαν στο φινάλε καθώς ο Λαρέα αποβλήθηκε (87′) μετά από ένα σκληρό τάκλιν αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν άλλη ευκαιρία αντιθέτως ο Μογέχο αστόχησε σε τετ-α-τετ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων σπαταλώντας σπουδαία ευκαιρία για το 3-1.

Η Τενερίφη με την νίκη της ανέβηκε στην τρίτη θέση της δεύτερης κατηγορίας ενώ για την Τζιρόνα μπήκε τέλος σε αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων.

Τενερίφη (4/4/2) : Σοριάνο – Μεγιότ, Σίπτσιτς, Ρουίθ, Μουνιός – Ντίεθ (55′ Μογέχο), Άλεξ, Σανθ (46′ Λαρέα), Ελάντι (89′ Σέρζιο) – Σάσουα (55′ Μπερμέχο), Γκαγέγκο (90+2 Μουρ)

Τζιρόνα (3/4/3) : Χουάν Κάρλος – Μπουένο, Μπερνάρντο (85′ Μαρτίνεθ), Χουάνπε – Καλαβέρα (85′ Ντάουντα), Κέμπε, Αλέις Γκαρθία, Βάλερι – Μπαένα, Χάιρο (76′ Γιουνκά), Μπούστος (70′ Μορένο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.