Η...ειδική στις ισοπαλίες Ρεάλ Θαραγόθα, έφυγε με το βαθμό κι από την έδρα των Καταλανών, έχοντας πλέον 8 σερί ισοπαλίες, με τους Καταλανούς να αποφεύγουν την ήττα χάρη στον Στουάνι.

Στο “Μοντιλίβι” οι γηπεδούχοι αναζήτησαν τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους, ύστερα από την εκτός έδρας επικράτηση επί της Μιραντές, χάνοντας την πρώτη ευκαιρία στο 20′ με το γύρισμα του Μπαένα και τον Μπούστος να μην προλαβαίνει για λίγο.

Οι φιλοξενούμενοι -που προέρχονταν από 7 σερί ισοπαλίες- απείλησαν στο 34′ με κεφαλιά του Αδριάν και στο 45′ είδαν τον Αλέις Γκαρθία να σκοράρει, αλλά το γκολ ορθώς να ακυρώνεται για χέρι του παίκτη των Καταλανών.

Στο 71′ ο Βάντα -είχε βρει δίχτυα και την προηγούμενη αγωνιστική με την Πονφεραντίνα- έδωσε το προβάδισμα, όμως μια άλλη αλλαγή, ο Στουάνι διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με το τρίτο γκολ του στη σεζόν.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν από 12 βαθμούς, όμως οι Καταλανοί βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Zιρόνα: Κάρλος, Μαρτίνεθ, Μπουένο, Εσπινόσα (73′ Ουρένια), Χουάνπε (αρχ.), Ιθκέρδο (Μορένο), Αλέις Γκαρθία, Μπαένα, Σάιθ, Μπούστος (64′ Στουάνι), Μπόρχα Γκαρθία (73′ Σαρμιέντο)

Προπονητής: Μίτσελ

Ρεάλ Θαραγόθα: Άλβαρες (αρχ.), Γάμεθ, Λόπεθ, Ζαΐρ, Τσαβαρία, Φράντσο, Πέτροβιτς, Αδριάν (67′ Βάντα, 88′ Σάινθ), Μέσα (79′ Ιγκμπεκέμε), Αθόν (67′ Χιμένεθ), Μπερμέχο (88′ Θαπατέρ)

Προπονητής: Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.