Σέλτικς: Στο πλευρό του Μπάρκα ο Ζοσέ Μοράις

Ο Βασίλης Μπάρκας θα πρέπει να αγωνίζεται βασικός ξεκαθάρισε ο Ζοσέ Μοράις στον σκωτσέζικο Τύπο, με αφορμή την κριτική που δέχεται ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Ο Βασίλης Μπάρκας θα πρέπει να αγωνίζεται βασικός στη Σέλτικ ξεκαθάρισε ο Ζοσέ Μοράις στον σκωτσέζικο Τύπο, με αφορμή την κριτική που δέχεται ο Έλληνας τερματοφύλακας. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην ποδοσφαιριστή του και συμπλήρωσε πως αν δεν υπολογίζεται από τη σκωτσέζικη ομάδα, τότε θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσει ως δανεικός. 

Αρχικά, ο Μοράις δήλωσε στο “insidefutbol”: “Πλήρωσαν τόσα χρήματα γιατί διέκριναν την ποιότητα του και η Σέλτικ έχει καλούς σκάουτερς. Πιστεύω γνωρίζουν την ποιότητα του και μάλλον τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως τα περίμεναν, όμως δεν τίθεται θέμα για τον αν θα πρέπει να τον δώσει βασικό ή να τον κρατήσει. Θεωρώ πως αν του δώσουν την ευκαιρία έχει την ικανότητα να παίξει και κατά την άποψη μου θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Όσο τον κρατάει στον πάγκο, συμβαίνει το αντίθετο”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Πάντως θα μπορούσε να φύγει ως δανεικός για να διανύσει μία καλή σεζόν και να επιστρέψει για να συνεχίσει την καριέρα του. Είναι μόνο 26-27 χρονών και αποτελεί τερματοφύλακα που πρέπει να είναι βασικός”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.