Σέλτικ: Προπονητής της χρονιάς ο Ποστέκογλου (pic)

Ο Άγγελος Ποστέκογλου αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς, ύστερα από μια επιτυχημένη σεζόν με την κατάκτηση της Premiership και του League Cup.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου ανέλαβε τα ηνία της Σέλτικ το περασμένο καλοκαίρι, παρ’ όλο που είχε κρούση και από την ΑΕΚ. Ο Ελληνοαυστραλός επέλεξε τους Σκωτσέζους και η επιλογή του ήταν σωστή.

Μαζί με τον Γιώργο Γιακουμάκη και τον Βασίλη Μπάρκα ο Άγγελος Ποστέκογλου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Premiership με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τη 2η στη βαθμολογία Ρέιντζερς, αλλά και το League Cup τον Δεκέμβριο. Την Τρίτη (17/05) ο τεχνικός παρέλαβε το βραβείο τους ως καλύτερος προπονητής για τη σεζόν 2021-22 στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα και υπογράμμισε στις δηλώσεις του ότι αυτό το επίτευγμα είναι ομαδική δουλειά.

“Είναι πολύ ευχάριστο να κερδίζεις τέτοια βραβεία και δείχνει πως κάνουμε κάτι σωστά και έχουμε πετύχει. Για μία ακόμα φορά όμως θέλω να τονίσω πως πρόκειται για ομαδική δουλειά, που συμμετέχουν οι παίκτες και το προπονητικό τιμ.

Το Σέλτικ Παρκ το περασμένο Σάββατο ήταν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η ατμόσφαιρα δεν μπορούσε να συγκριθεί με κάποια άλλη και ήταν πραγματικό προνόμιο να είναι μέρος μίας ημέρας γιορτής”, ανέφερε ο προπονητής της Σέλτικ.

Αναλυτικά:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.