Οριστικά στη Σέλτικ ο Γκουιντέτι

Παίκτης των Κελτών, με τη μορφή δανεισμού, θα είναι ο Τζον Γκουιντέτι για την τρέχουσα σεζόν μετά την επιβεβαίωση της μεταγραφής του από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Παίκτης των Κελτών, με τη μορφή δανεισμού, θα είναι ο Τζον Γκουιντέτι για την τρέχουσα σεζόν μετά την επιβεβαίωση της μεταγραφής του από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Το όνομα του Σουηδού επιθετικού γράφτηκε και ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό, όμως τελικά κατέληξε δανεικός από την Πρωταθλήτρια Αγγλίας στην Πρωταθλήτρια Σκωτίας. Ο διεθνής με την U21 της σκανδιναβικής χώρας συμφώνησε με το κλαμπ της Γλασκώβης την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, όμως οι γραφειοκρατικές διαδικασίες δεν είχαν ολοκληρωθεί στην προκαθορισμένη ώρα.

Μετά από συνεννοήσεις της σκωτσέζικης FA με τη FIFA βρέθηκε η χρυσή τομή, με τη δεύτερη ν΄ αποφασίζει ότι η μεταγραφή, με βάση και τα έγγραφα που προσκομίστηκαν, είναι εμπρόθεση. Ωστόσο παραμένει αμφίβολο αν θα μπορέσει ο Γκουιντέτι να βοηθήσει την ομάδα του Ρόνι Ντέιλα στις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ. Ουσιαστικά όταν το σκωτσέζικο κλαμπ δήλωσε αποστολή, για την Ευρώπη, στις 2/9 ο ποδοσφαιριστής άνηκε τυπικά στη Σίτι, επομένως αναμένεται περαιτέρω διερεύνηση από τη FIFA για το αν μπορεί να ενταχθεί, πλέον, στη διοργάνωση της UEFA!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.