O συναισθηματικός Στίβεν Τζέραρντ (vid)

O τεχνικός των Ρέιντζερς, Στίβεν Τζέραρντ, απότισε φόρο τιμής στον Γουόλτερ Σμιθ, των «θρυλικό» προπονητή της σκωτσέζικης ομάδας που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Ο Σμιθ, οδήγησε την Ρέιντζερς στην κατάκτηση επτά σερί πρωταθλημάτων από το 1991 μέχρι το 1997 και άλλων τριών από το 2009 μέχρι το 2011.
Ο σύλλογος της Γλασκώβης, επιβεβαίωσε τον θάνατο του την Τρίτη το πρωί και έκτοτε έχουν γίνει πολλά αφιερώματα από όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Οι Ρέιντζερς τήρησαν ενός λεπτού σιγή στην προπόνηση σήμερα και ακύρωσαν επίσης τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Αμπερντίν την Τετάρτη. Ο Τζέραρντ έδωσε συνέντευξη στο Rangers TV και χαιρέτησε τον Σμιθ ως πραγματικό θρύλο του ποδοσφαίρου.

«Είναι προφανώς πολύ ωμό. Είναι μια πολύ θλιβερή μέρα για όλους στο κλαμπ. Ο Γουόλτερ ήταν ένας απίστευτος ηγέτης, ένας πολύ επιτυχημένος προπονητής εδώ. Αποτύπωσε όλα όσα πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος. Το DNA του είναι σε όλο τον σύλλογο και ήταν πολύ θλιβερά νέα. Είχαμε κάνει πολλά γεύματα μαζί, δείπνα, καφέδες, κουβέντες και ιδιωτικές στιγμές στο γραφείο μου. Θα είναι μια πολύ μεγάλη απώλεια για πολλούς ανθρώπους. Αγαπούσε τον σύλλογο, ήταν ειλικρινής και γνήσιος. Με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.