Δανεικός ο Τόμπσον

Η διοίκηση της Σέλτικ θέλει να παραχωρήσει τον Τζος Τόμπσον με τη μορφή δανεισμού.

Ο νεαρός αμυντικός της Σέλτικ, Τζος Τόμπσον, δε θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, καθώς η διοίκηση της ομάδας θέλει να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού.

Ο τεχνικός των Σκοτσέζων, Νιλ Λένον, επιβεβαίωσε τις αναφορές αυτές και τόνισε πως θα ήταν καλό για τον 20χρονο άσο να αγωνιστεί σε κάποιον άλλο σύλλογο για να πάρει τις απαιτούμενες ευκαιρίες.

«Μίλησα με τη Σέλτικ και μου ξεκαθάρισαν πως ο πελάτης μου θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα για την επόμενη σεζόν. Παρ’ όλα αυτά υπολογίζεται για τα επόμενα χρόνια όταν και θα έχει αποκτήσει την κατάλληλη εμπειρία. Μετά την εξέλιξη αυτή, είχα μια συνάντηση με ομάδες της Τσάμπιονσιπ και πιστεύω πως θα βρούμε την κατάλληλη ομάδα για τον Τόμπσον»,τόνισε ο ατζέντης του παίκτη, Πίτερ Μόρισον.

Το 2009 ο Τόμπσον εντάχθηκε στο δυναμικό της Σέλτικ από την Στόκπορτ και μέχρι σήμερα μετρά συνολικά 18 εμφανίσεις και τρία τέρματα. Την περασμένη σεζόν είχε πάει δανεικός στη Ροτσντέιλ με την οποία αγωνίστηκε σε 12 ματς και πέτυχε ένα τέρμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.