Μπεργκ: “Περιμένω προτάσεις για το καλοκαίρι”

Ο Μάρκους Μπεργκ υπογράμμισε πως είναι ανοιχτό σε προτάσεις για το ερχόμενο καλοκαίρι και πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Μάρκους Μπεργκ υπογράμμισε πως είναι ανοιχτό σε προτάσεις για το ερχόμενο καλοκαίρι και πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο Σουηδός επιθετικός της Κράσνονταρ φέρονταν έτοιμος να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, προκειμένου να κλείσει την καριέρα του στη Γκέτεμποργκ, όμως διέψευσε τα συγκεκριμένα σενάρια.

Χαρακτηριστικά, ο Μπεργκ δήλωσε στο “Fotbollskanalen”: “Είναι λογικό με δεδομένη τη σχέση που έχω με την Γκέτεμποργκ να υπάρχει αυτό το σενάριο. Η επιστροφή μου στη Σουηδία δεν είναι τώρα πιο κοντά από ό,τι ήταν πριν από έξι μήνες. Είμαι ειλικρινής με αυτό. Διάβασα όσα γράφτηκαν. Μίλησα με τον εκπρόσωπό μου και εκείνος με ρώτησε τι ακριβώς έχει συμβεί. Δεν έχω ιδέα πως προέκυψαν όλα αυτά”.

Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε: “Όχι δεν έχω αποφασίσει. Είμαι ανοιχτός να ακούσω κάθε πρόταση. Δεν κλείνω καμία πόρτα. Για την ώρα έχω μπροστά μου δέκα παιχνίδια με την Κράσνονταρ και μετά το Euro. Εστιάζω σε αυτά και μετά θα δούμε τι θα συμβεί. Δεν αισθάνομαι κανένα άγχος. Αυτό που για την ώρα μπορώ να πω είναι πως δεν είμαι σε διαπραγματεύσεις με καμία ομάδα”.

Τέλος, ο Μπεργκ δήλωσε πως σημαντικό ρόλο στην απόφασή του θα παίξει και η οικογένειά του: “Τα παιδιά είναι σε μία ηλικία που είναι τόσο θετικό όσο και αρνητικό να ζουν στο εξωτερικό. Από εκεί και πέρα σημαντικό είναι και το θέμα της ασφάλειας όμως όπου είμαι εγώ και η γυναίκα μου, υπάρχει ασφάλεια για τα παιδιά. Κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε στη Σουηδία αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει το πότε. Δεν αισθάνομαι ούτε εγώ αλλά ούτε και η γυναίκα μου πως η καριέρα μου πλησιάζει στο τέλος της”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.