Άντερλεχτ-Κόρτραϊκ: 0-2 Της έσπασε το αήττητο! (hls)

Η Κόρτραϊκ στην έκπληξη της αγωνιστικής νίκησε εύκολα την Άντερλεχτ στην έδρα της χωρίς να της επιτρέψει τελική στο στόχο.

Η Κόρτραϊκ με τον Έλσνερ στον πάγκο έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής επικρατώντας εκτός έδρας της Άντερλεχτ με σκορ 2-0. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως με την εξαιρετική ανασταλτική της λειτουργία η Κόρτραϊκ δεν επέτρεψε ούτε μία τελική στο στόχο για την ομάδα του Κομπανί. 

Από το πρώτο λεπτό είχε τον ρυθμό εκεί που ήθελε η φιλοξνεούμενη ομάδα και ήταν εκείνη που απείλησε την εστία του Βελενρόιτερ από αέρος αλλά και με τον Σελεμανί να κάνει ο,τι θέλει με τη μπάλα. Το 0-1 έγινε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όταν ο Βελενρόιτερ έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια σε μια κεφαλιά του Γκουέγε με τον Σέινσμπερι να παρεμβαίνει και με κόντρα να ανοίγει το σκορ.

Στο δεύτετο ημίχρονο παρά τις αλλαγές του Κομπανί, η διπλή ζώνη άμυνας δεν “έσπαγε” με τίποτα με αποτέλεσμα από λάθος του Ελ Χατζ στο κέντρο και κακή αντίδραση του Ντελκορυά, ο Γκάνο να επωφελείται, να περνά και τον τερματοφύλακα και να κάνει το 0-2 εύκολα και απλά. Ήταν η μόλις 7η νίκη της Κόρτραϊκ απέναντι στην Άντερλεχτ σε σύνολο 63 αναμετρήσεων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.