Σταντάρ Λ. – Αντβέρπ 1-1: Με δύο παλιούς γνωστούς (hls)

Σταντάρ και Αντβέρπ έμειναν στο 1-1 για την 26η Αγωνιστική της Α' Βελγίου, με σκόρερ δύο παίκτες που έχουν περάσει από την Ελλάδα, τους Καρσελά και Ντε Πάου.

Σταντάρ και Αντβέρπ έμειναν στο 1-1 για την 26η Αγωνιστική της Α’ Βελγίου, με σκόρερ δύο παίκτες που έχουν περάσει από την Ελλάδα, τους Καρσελά και Ντε Πάου.
Η Αντβέρπ άξιζε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία στη Λιέγη, ωστόσο παρέμεινε αήττητη για τέταρτη σερί αγωνιστική και έχει τον πρώτο λόγο για τη δεύτερη θέση πίσω από την μακράν πρωτοπόρο Μπριζ.
Η Σταντάρ αντίθετα, έμεινε χωρίς νίκη τέταρτο σερί ματς και παραμένει εκτός της πρώτης τετράδας που οδηγεί στα πλέι – οφ για τον τίτλο.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και στο 8ο λεπτό ο Μποκαντί κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Λε Μαρσάν (στο ντεμπούτο μετά την απόκτησή του ως δανεικός από τη Φούλαμ), με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Μεχντί Καρσελά να σκοράρει από την άσπρη βούλα. Η Σταντάρ είχε και στο 18′ ευκαιρία για το 2-0 με τον Ρασκέν να αστοχεί, όμως από εκεί και πέρα η Αντβέρπ πήρε τα ηνία.
Στο 28′ ο Λαμκέλ Ζε με τρομερή ενέργεια από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο πρώην παίκτης του Ατρόμητου Νιλ Ντε Πάου σούταρε στο δεύτερο δοκάρι ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η Αντβέρπ είχε μεγάλες ευκαιρίες και στη συνέχεια, με κυριότερες το δοκάρι του Χέρκενς στο 55′ (στην επαναφορά ο Σεκ από κοντά νικήθηκε από τον Ενκινέ) και το τετ-α-τετ του Λαμκέλ Ζε, ο οποίος στο 67′ αστόχησε ολομόναχος απέναντι στον τερματοφύλακα της Σταντάρ.
Η ομάδα της Λιέγης απείλησε με ένα φάουλ του Λαΐφη στο 64′ και ένα σουτ του Kλάους που έδιωξε σε κόρνερ ο Μπεϊρανβάντ στο 69′.
Τελικά το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, παρ’ όλο που στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων εξελίχθηκε ένα μικρό θρίλερ, με τον Λαμκέλ Ζε να σκοράρει από κοντά, αλλά το γκολ του να ακυρώνεται μέσω VAR, καθώς ο σκόρερ πήρε την μπάλα από τον Σεκ που βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.
ΣΤΑΝΤΑΡ Λ. (Λέι): Ενκινέ – Ζικέ, Μποκαντί, Λαΐφης, Γκαβορί – Τσίμιροτ, Μπαστιάν (74′ Σαμίρ), Ρασκέν – Καρσελά (83′ Ταπσομπά), Μπαλικβισά (46′ Λεστιέν), Κλάους.
ΑΝΤΒΕΡΠ (Φερκάουτερεν): Μπεϊρανβάντ – Σεκ, Λε Μαρσάν, Ντε Λατ – Ντε Πάου, Ονγκλά, Μπογιά, Λουκάκου – Ρεφαέλοφ (90+1′ Αμπομά), Χέρκενς (85′ Μπούτα), Λαμκέλ Ζε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.