Μόλενμπεϊκ – Άντερλεχτ 0-3: Ντέρμπι, μόνο στα χαρτιά! (highlights)

Η Άντερλεχτ «καθάρισε» σε λιγότερο από ένα ημίχρονο το ντέρμπι των Βρυξελλών και συνεχίζει το εντυπωσιακό της σερί.

Η ομάδα του Μπρίαν Ρίμερ, κέρδισε έκτο σερί ματς στην Pro League και έμεινε αήττητη για 18η σερί αγωνιστική, μειώνοντας στους πέντε πόντους την απόσταση από την πρωτοπόρο Ουνιόν Σ.Ζ. (που παίζει αύριο), μία αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Η Μόλενμπεϊκ, έμεινε χωρίς νίκη 11ο σερί ματς και θα είναι οριστικά στις τέσσερις τελευταίες ομάδες, που θα διεκδικήσουν την παραμονή στην κατηγορία.

Το -θεωρητικά-ντέρμπι των Βρυξελλών, είχε ολοκληρωθεί ουσιαστικά λίγο μετά το ημίωρο, με τους «μωβ» να πετυχαίνουν τρία γκολ.

Στο 10ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Στρούικενς βρήκε στην περιοχή τον αρχηγό Φερτόνγκεν, που σκόραρε από κοντά.

Στο 18′, ο αμυντικός των γηπεδούχων, Ανταραμόλα, έκανε…ασίστ στον Ντράιερ, που σκόραρε με ωραίο σουτ στο όριο της περιοχής.

Στο 31′, ο Φερτόνγκεν δέχτηκε μαρκάρισμα από τον Σόουζα στην περιοχή και ο διαιτητής Λαφόρζ καταλόγισε το πέναλτι. Αν και ο Φερτόνγκεν είπε στον ρέφερι ότι δεν του είχε γίνει παράβαση, αυτός επέμεινε στην απόφασή του και ο Ντόλμπεργκ έγραψε το 0-3 από τη «βούλα».

Στο 56′ ο Καμαρά δεν κατάφερε να ξαναβάλει την ομάδα του στο ματς, καθώς νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Σμάιχελ, ενώ η Άντερλεχτ θα μπορούσε να επεκτείνει το προβάδισμα με ευκαιρίες των Ογκουστίνσον και Ντιλέινι.

Mόλενμπεικ (Ιρλ): Ντεφουρνί – Σαμπού (73′ Άμπνερ), Μακοσό, Σόουζα – Καμαρά, Ντουόμο, Ρεν – Αντελαΐντ, Ανταραμόλα (28′ Άμπε) – Μπιρόν, Γκέι, Αλμπέρτο (69′ Σεγκόβια).
Άντερλεχτ (Ρίμερ): Σμάιχελ – Σαρντέλα, Ντεμπάστ (82′ Γκατόνι), Φερτόνγκεν, Ογκουστίνσον – Λεονί, Φερσχάρεν (69′ Άρνσταντ), Στρούικενς (64′ Ντιλέινι) – Ντράιερ (64′ Βάσκες), Ντόλμπεργκ, Αζάρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.