Άντερλεχτ – Γκενκ 2-1: Επεισοδιακή ανατροπή και γκολάρες! (video)

H Άντερέχτ κατάφερε να επικρατήσει της ανώτερης Γκενκ 2-1 με ανατροπή! Αποβλήθηκαν ο προπονητής της Γκενκ και ο συνήθης ύποπτος Πέιντσιλ.

Η Άντερλεχτ πανηγύρισε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην έδρα της, επικρατώντας 2-1 της Γκενκ για την 19η αγωνιστική της Pro League του Βελγίου. Ήταν ένα έντονο ματς στο οποίο κυριάρχησε η Γκενκ αγωνιστικά, ωστόσο έδειξε “αφέλεια” και δέχτηκε δύο γκολ απ’ την σχετικά ακίνδυνη Άντερλεχτ, για να γνωρίσει την ήττα. Μόλις στο 22ο λεπτό η Γκενκ είχε την ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ απ’ τη λευκή βούλα, ωστόσο ο Σμάιχελ σταμάτησε αρχικά τον Χέινεν, ενώ στη συνέχεια ο Κόλινς Σορ σκόραρε έχοντας ξεκινήσει από θέση οφσάιντ. Αρχικά ο διαιτητής έδειξε επανάληψη του πέναλτι, ωστόσο μέσω του VAR υπέδειξε οφσάιντ.

Το πρώτο γκολ της βραδιάς ήρθε στο 70′ με τον Φαντέρα, ο οποίος έπιασε ένα εκπληκτικό βολέ, μετά την επέμβαση του Σμάιχελ σε κοντινή κεφαλιά του νεοεισελθόντα Αροκοντάρε. Η Γκενκ είχε την υπεροχή μέχρι εκείνη τη στιγμή και το γκολ αυτό, φάνηκε πως θα της έλυνε τα πόδια για τη συνέχεια! Όμως λίγα λεπτά αργότερα, στο 74′, ο Λεονί έπιασε ένα θεσπέσιο σουτ έξω απ’ την περιοχή και έφερε το ματς σε ισορροπία! Η Γκενκ συνέχισε να πιέζει για το γκολ της νίκης, αλλά αντ’ αυτού δέχτηκε “μαχαιριά” στο 90+1′ απ’ τον Ντρέγιερ, ύστερα από ασίστ του δαιμόνιου Λεονί. Οι άνθρωποι της Γκενκ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για επιθετικό φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης με αποτέλεσμα ν’ αποβληθούν ο προπονητής της ομάδας Βόουτερ Φράνκεν και ο Γιόζεφ Πέιντσιλ (είχε αποβληθεί και στο φετινό ματς με τον Ολυμπιακό).

Η Άντερλεχτ με το τρίποντο έφτασε τους 39 βαθμούς και είναι δεύτερη πίσω απ’ τη Σεν Σιλουάζ των 47, έκτη έμεινε η Γκενκ με 31!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.