Βέλγιο και Ελλάδα… “μάχονται” για το νέο παιδί – θαύμα του βελγικού ποδοσφαίρου! (vids)

Το μεγαλύτερο ταλέντο του βελγικού ποδοσφαίρου, Κωνσταντίνος Καρέτσας, σκέφτεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο και οι Βέλγοι... τρέμουν!

Ενδεχομένως ελάχιστοι να γνωρίζετε τον Κωνσταντίνο Καρέτσα. Άλλωστε ο εν λόγω ταλαντούχος παίκτης είναι μόλις 15 χρόνων, αλλά έχει καταφέρει να κάνει τους Βέλγους να… παραμιλούν με τα “κατορθώματα” του στο πρωτάθλημα Νέων και να “τρέμουν” στην σκέψη ότι μπορεί να επιλέξει την Ελλάδα αντί του Βελγίου σε διεθνές επίπεδο.

Ο μικρός βιρτουόζος μέσος της Γκενκ, θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει βγει στο Βέλγιο τα τελευταία χρόνια, είναι ήδη διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας, ωστόσο η ελληνική του καταγωγή έχει βάλει σε σκέψεις τους Βέλγους, οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι ο 15χρονος σκέφτεται να εκπροσωπήσει την πατρίδα των γονιών του.

Ο νεαρός Καρέτσας έχει ακόμα χρόνο μπροστά του για να “ζυγίσει” τα δεδομένα και για να πάρει αυτή την απόφαση, ωστόσο την ίδια στιγμή οι Βέλγοι αναφέρουν ότι τόσο η Σίτι, όσο και ο Άγιαξ έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, αλλά και ότι η Ελλάδα κάνει ότι μπορεί από την πλευρά της για να τον πείσει να φορέσει τα “γαλανόλευκα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.