«Κανένα πρόβλημα στις σχέσεις Μίτροβιτς-Χάσι»

Τα πρόσφατα επεισόδια στο Βελιγράδι κατά τη διάρκεια του ματς Σερβίας - Αλβανίας δεν θα έχουν αντίκτυπο στις σχέσεις μεταξύ του Αλεξάντερ Μίτροβιτς και του6 προπονητή του στην Άντερλεχτ Μπέζνικ Χάσι.

Τα πρόσφατα επεισόδια στο Βελιγράδι κατά τη διάρκεια του ματς Σερβίας – Αλβανίας δεν θα έχουν αντίκτυπο στις σχέσεις μεταξύ του Αλεξάντερ Μίτροβιτς και του6 προπονητή του στην Άντερλεχτ Μπέσνικ Χάσι.


Αυτό ισχυρίζεται ο εκπρόσωπος της βελγικής ομάδας Ντάβιντ Στέεγκεν, ο οποίος ερωτήθηκε για το αν θα επηρεαστεί το κλίμα στην ομάδα. Η κίνηση του Μίτροβιτς να «κατεβάσει» το τηλεκατευθυνόμενο με τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» αποτέλεσε την αρχή των επεισοδίων που διέκοψαν τελικά τον αγώνα και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ στις Βρυξέλλες ρώτησαν τον εκπρόσωπο της Άντερλεχτ αν αυτό θα προκαλέσει εντάσεις μεταξύ του παίκτη και του Αλβανού προπονητή του.


«Δεν επιδοκιμάζουμε σε καμία περίπτωση όσα έγιναν, αλλά δεν έχουμε κάτι άλλο να σχολιάσουμε. Δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε με τον Μίτροβιτς. Η σχέση του με τον Μπέσνικ δεν πρόκειται να επηρεαστεί, οι δυό τους είναι οι καλύτεροι φίλοι», ανέφερε ο Στέεγκεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.