Άντερλεχτ – Γκενκ 0-2: «Δέκα στα δέκα» και στο +10! (hls)

Η Γκενκ πέρασε άνετα από την έδρα της Άντερλεχτ για τη δέκατη σερί νίκη της στο Βέλγιο, που την έφερε δέκα πόντους μπροστά από τη δεύτερη Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στο τέλος του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα Βελγίου!

Η ομάδα του Βάουτερ Φράνκεν πήρε την έβδομη συνεχόμενη νίκη μακριά από το γήπεδό της, ενώ είναι αήττητη 16 αγωνιστικές με 15 τρίποντα!

Αντίθετα, η ομάδα των Βρυξελλών έμεινε στην 11η θέση, 26 πόντους μακριά από την κορυφή, απειλώντας ελάχιστα τους επίδοξους πρωταθλητές.

Η Γκενκ ξεκίνησε δυνατά και στο 19′ έκανε το 0-1 με τον Μουνιός να μπαίνει από δεξιά και να σερβίρει για τον Ονουάτσου, που έφτασε τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο 53′, ο Πέιντσιλ και πάλι από δεξιά έβγαλε παράλληλη μπαλιά, η οποία πέρασε απ’ όλους και έφτασε στον αριστερό μπακ Αρτεάγα, που σκόραρε από κοντά.

Ο τελευταίος αποβλήθηκε στο 75′ με απ’ ευθείας κόκκινη λόγω σκληρού μαρκαρίσματος στον Φάμπιο Σίλβα, όμως η Γκενκ κράτησε χωρίς πρόβλημα το τρίποντο.

Άντερλεχτ (Φέλντμαν): Φαν Κρόμπρουχε – Σαντικί (73′ Λίσενς), Ντελκρουά, Ντεμπάστ, Εντιάι (35′ Μουρίγιο) – Τρεμπέλ (66′ Ασιμέρου), Άρνσαντ, Ρεφαέλοφ (65′ Στρούικενς) – Φερσχάρεν, Σίλβα, Αμούζου (73′ Ραμάν).
Γκενκ (Φράνκεν): Φάντερφοορτ – Μουνιός, Κουέστα, ΜακΚένζι, Αρτεάγα – Χέινεν, Ελ Χανούς (73′ Γκαλάρσα), Χροσόφσκι – Πέιντσιλ (90′ Σαμάτα), Τρεζόρ (79′ Πρεσιάδο), Ονουάτσου (90′ Νέμεθ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.