Άντερλεχτ-Έουπεν 4-2: Νίκη ανάσα (hls)

Η Άντερλεχτ με υπηρεσιακό τεχνικό τον Φέλντμαν πήρε νίκη ανάσα με 4-2 απέναντι στην Έουπεν που παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία.

Η Άντερλεχτ ήθελε να μαζέψει τα κομμάτια της μετά το ματς με την Σταντάρ Λιέγης το οποίο διεκόπη με υπαιτιότητα των οπαδών της και ενόσω ήταν πίσω στο σκορ με 3-1. Έτσι απέναντι στην Έουπεν βγήκε σοβαρή στο πρώτο ημίχρονο και για 44 λεπτά κυριάρχησε στο γήπεδο.

Προηγήθηκε με τον Αμούζου στο 14ο λεπτό και στο 19′ ο Ραφαέλοφ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Θα μπορούσε μάλιστα να έχει πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά αυτό δεν έγινε. ‘Εριξε μάλιστα το ρυθμό απέναντι σε μια ομάδα που δε μπορούσε να κρατήσει μπάλα στα πόδια. Στο 44’ όμως βρήκε την ευκαιρία από μια στατική φάση να βάλει τη μπάλα στην περιοχή της Άντερλεχτ και ο Χουντ με αυτογκόλ να μειώσει σε 2-1 λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Άντερλεχτ είχε δύο καλές στιγμές μέσα σε ένα λεπτό με Φάμπιο Σίλβ και Βερτόνγκεν να αστοχούν. Στο 51′ όμως χρειάστηκε σπουδαία επέμβαση του Βαν Κρόμπρουζ για να κρατήσει το 2-1 σε πλασέ του Πίτερς. Στη συνέχεια σοβαρεύτηκε και βρήκε τρίτο γκολ στο 65′ και πάλι μμε τον Ραφαέλοφ να τελειώνει σωστά μια επίθεση της ομάδας του από το ύψος του πέναλτι με ψύχραιμο πλασέ.

Ωστόσο στο 68′ από μία νέα εκτέλεση φάουλ του Πίτερς από τα αριστερά η μπάλα πέρασε από όλους, ο Βαν Κρόμπρουζ αιφνιδιάστηκε και η μπάλα αφού πρώτα βρήκε στο δοκάρι στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα για το 3-2. Οριστικά τέλος στο ματς έβαλε ο Ελ Χατζ με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ στο 87′. Νίκη ανάσα ήταν αυτή για την Άντερλεχτ την ώρα που η Έουπεν πρέπει να βρει αλλού βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.