Βέστερλο – Άντερλεχτ 2-1: Πρώτη νίκη οι γηπεδούχοι, κατρακύλα οι φιλοξενούμενοι (hls)


Την πρώτη της νίκη και τους τρεςι βαθμούς πήρε η Βέστερλο απέναντι με στην Άντερλεχτ με 2-1 και πήρα βαθιά βαθμολογική ανάσα. Από την άλλη η Άντερλεχτ συνεχίζει να προβληματίζει αφού αδυνατεί να πάρει βαθμούς ή έστω βαθμό και πλέον βρίσκεται κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους έγινε μόλις στο 6ο λεπτό με σκόρερ τον Βετόκελε, ύστερα από εξαιρετική συνεργασία με τον Ντε Κάιπερ που έβγαλε και την ασίστ. Όλες οι ευκαιρίες του πρώτου μέρους ήταν για τους γηπεδούχους που όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν πριν ολοκληρωθεί το 45λεπτο.

Στο δεύτερο μέρος η Άντερλεχτ ανέβασε την απόδοσή της, κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα κι έδειξε πως θα προσπαθήσει να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Αυτό έγινε στο 70ο λεπτό από τα πόδια του νεαρού Ιταλού Εσπόζιτο ο οποίος έκανε μία εξαιρετική ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή και πλάσαρε σωστά τη γωνία του Μπολάτ ισοφαρίζοντας το παιχνίδι.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Το εκπληκτικό είναι πως 3 λεπτά πριν η Βέστερλο σε καταπληκτικό πλασά του Ντόργκελε είδε τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Η φιλοξνούμενοι προσπάθησαν να γυρίσουν εντελώς του παιχνίδι και με τους Ραφαέλοφ και Εσπόζιτο πίεζαν προς αυτήν την κατεύθυνση ψάχνοντας το γκολ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αφήσουν χώρους και σε μία αντεπίθεση των παικτών της Βέστερλο ο Ντε Κάιπερ έβγαλε την δεύτερη του ασίστ στο παιχνίδι με τον Ακμπουνάρ να βγαίνει απέναντι στον Φαν Κρομπρούγκε και να κάνει το τελικό 2-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.