Σερκλ Μπριζ-Άντερλεχτ 1-0: Εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα κι “έκανε σεφτέ” (hls)

Η Σερκλ Μπριζ παίζοντας για πάνω από 60 λεπτά με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Αμπντουλραζάκ, βρήκε στο 75' το γκολ που χρειαζόταν και νίκησε την Άντερλεχτ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά και με τον Ουέντα είχαν ευκαιρία στο 5′ και γκολ στο 18′ το οποίο όμως ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ. Λόπεζ και Χότιτς δεν κατάφεραν να νικήσουν τον εξαιρετικό σήμερα Βαν Κρόμπριζ, αλλά τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την Άντερλεχτ με την αποβολή του Αμπντουλραζάκ στο 34′ για εκτός φάσης χτύπημα στον Λόπεζ.

Το ημίχρονο έκλεισε με 2 ευκαιρίες στο ίδιο λεπτό το 36′ για την Σερκλ Μπριζ, αλλά ούτε ο Χότις ούτε ο Ντεμάν βρληκαν δίχτυα. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Αμουζού από τη μικρή περιοχή να σημαδεύει το δοκάρι.

Στο 71′ ο Φάμπιο Σίλβα που πέρασε ως αλλαγή απείλησε χωρίς επιτυχία για να έρθει 4 λεπτά αργότερα το πρώτο επαγγελματικό γκολ στην καριέρα του Γάλλου αριστερού μπακ Τορές, με το οποίο η Σερκλ πήρε το πρώτο της τρίποντο και υποχρέωσε την Άντερλεχτ στην πρώτη της ήττα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.