Άντερλεχτ – Ουνιόν 0-2: Νίκη στο ντέρμπι και «σεντόνι»! (hls)

Η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ κέρδισε για τέταρτη φορά φέτος την συμπολίτισσα Άντερλεχτ, πήρε τη δεύτερη θέση στο Βέλγιο και θα παίξει προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ!

Η ομάδα του Φελίτσε Μαζού μπορεί να έχασε τον τίτλο από την Μπριζ αλλά ολοκληρώνει επιτυχημένα την πρώτη της σεζόν στα «σαλόνια» σε 49 χρόνια καθώς θα διεκδικήσει θέση στα αστέρια μέσω του γ’ προκριματικού, αφήνοντας την Άντερλεχτ στο Europa Conference League, μία αγωνιστική πριν το τέλος των πλέι – οφ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2′ όταν ο Λαπουσέν έκανε παράλληλη μπαλιά από δεξιά, ο Λαζάρ με τακουνάκι βρήκε τον Μιτόμα και αυτός σκόραρε στην αφύλακτη εστία.

Η Άντερλεχτ είχε δοκάρι στο 24′ με κεφαλιά του Ζίρκζεϊ, όμως η Ουνιόν αιφνιδίασε στο ξεκίνημα και του β’ μέρους, με τον αρχισκόρερ Ουντάβ να βρίσκεται αφύλακτος στην περιοχή και να κάνει το 0-2 με διπλή προσπάθεια.

Ο τελευταίος παραλίγο να νικήσει τον τερματοφύλακά του άθελά του με κεφαλιά – απόκρουση στο 71′ που άλλαξε την πορεία της μπάλας σε γέμισμα και πήγε προς την εστιά, όμως ο Μορίς αποσόβησε το γκολ στέλνοντας την μπάλα προς το δοκάρι.

Έτσι η Άντερλεχτ δεν μπόρεσε να μειώσει και η άσχημη βραδιά της ολοκληρώθηκε με τον Μουρίγιο να αποβάλλεται απ’ ευθείας στο 87′ για μαρκάρισμα στον Μιτόμα.

Άντερλεχτ (Κομπανί): Φαν Κρόμπρουχε – Μουρίγιο, Ντελκρουά, Χουντ, Γκόμεθ – Άρνσταντ (52′ Φερσχάρεν), Κάλεν, Κανά (70′ Όλσον), Αμούζου (83′ Ρεφαέλοφ) – Ζίρκζεϊ, Κουαμέ.
Ουνιόν (Μαζού): Μορίς – Καντούς, Μπέρτζες, Φαν Ντερ Χέιντεν (89′ Μπέερ) – Λαπουσέν, Τεμά (77′ Πουέρτας), Νίλσεν, Λαζάρ, Μιτόμα – Ουντάβ (88′ Μαρκ), Βανζέρ (77′ Νιούκοοπ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.