Γκενκ – Άντερλεχτ 1-0: «Χρυσή αλλαγή» ο Άγκμπο! (hls)

Η Γκενκ κέρδισε 1-0 την Άντερλεχτ που είχε δύο δοκάρια με γκολ του νέου αποκτήματος Ικέ Άγκμπο, πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 22χρονος Άγγλος φορ, είχε αποκτηθεί πριν μερικά 24ωρα από την Τσέλσι αντί 3.5 εκατ. ευρώ και στο 82′ ο τεχνικός των Κυπελλούχων Βελγίου Τζον Φαν Ντεν Μπρομ τον έριξε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Στο 87′, ο Άγκμπο πήρε την μπαλιά του Τόρστβεντ και με ψύχραιμη εκτέλεση έγραψε το 1-0, χαρίζοντας τρίτη σερί νίκη στην Γκενκ, που έφτασε το -2 από την κορυφή με ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο Ουνιόν (5 έναντι 6).

Η Άντερλεχτ πλήρωσε την κούραση από το ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης κόντρα στη Φιτέσε για να υποστεί τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί είχε δύο δοκάρια με τον κεντρικό αμυντικό Χάργουντ – Μπέλις, από ένα ανά ημίχρονο, ενώ στο 64′ είχε και χαμένο τετ-α-τετ με τον Ραμάν.

Η Γκενκ που παρά τις πρωτοβουλίες του Ιτό δεν είχε καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα επί 80 λεπτά, πήρε τα ηνία στο τέλος και στο 84′ είχε ευκαιρία σε κεφαλιά του Μπονγκοντά που έβγαλε εντυπωσιακά ο Φαν Κρόμπρουχε. Τρία λεπτά αργότερα όμως ο τερματοφύλακας της Άντερλεχτ δεν είχε αντίδραση…

ΓΚΕΝΚ (Φαν Ντεν Μπρομ): Φάντερφοορτ – Μουνιός, Κουέστα, Λουκουμί, Αρτεάγα – Χέινεν (82′ Χροσόφσκι), Τόρστβεντ, Έιτινγκ (72′ Τρεζόρ) – Ιτό (90+1′ ΜακΚένζι), Ονουάτσου (82′ Άγκμπο), Μπονγκοντά.
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ (Κομπανί): Φαν Κρόμπρουχε – Μουρίγιο, Χάργουντ – Μπέλις, Γκόμεθ – Ελ Χατζ (85′ Ασιμέρου), Κάλεν, Όλσον, Ρεφαέλοφ (85′ Κίσε – Τελίν) – Ραμάν (67′ Αμούζου), Ζίρκζεϊ (46′ Κουαμέ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.