Άντερλεχτ-Γκενκ 1-2:Champions League μέσω…Νιγηρίας! (hls)

Με σκόρερ τους δύο Νιγηριανούς επιθετικούς της, Ονουάτσου και Ντέσερς, η Γκενκ πέρασε από τις Βρυξέλλες, έχοντας τον πρώτο λόγο για το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του CL.

Οι δύο ομάδες είχαν κοντραριστεί προ τριών ημερών στο Γκενκ με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν πρώτοι γκολ, στις Βρυξέλλες όμως μίλησε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, αφού στο 16′ ο Ονουάτσου με το 33ο γκολ του έβαλε μπροστά την ομάδα του Βαν Ντεν Μπρομ.

Το σύνολο του Κομπανί αντέδρασε και έφερε την αναμέτρηση στη ισορροπία στο 31′ χάρη στον Ενμετσά (16 γκολ στο πρωτάθλημα), μετά το λάθος του Μουνιός.

Το δεύτερο μέρος ανήκει στην Γκενκ, που είχε τις καλύτερες στιγμές και δικαιώθηκε στο 86′ μετά το φάουλ του Μπονγκοντά και την κεφαλιά του Ντέσερς, που είχε αντικαταστήσει στο 76′ τον Ονουάτσου.

Πλέον η Γκενκ, που έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα play offs, μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ στους 2 βαθμούς, και κυρίως έχει το απόλυτο πλεονέκτημα για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. 

Άντερλεχτ (4-2-3-1): Φερμπρούχεν, Μουρίγιο, Μιάζγκα, Σαρντέλα (27′ Κομπό), Μιχαϊλιτσένκο, Λοκονγκά (82′ Τρεμπέλ), Κάλεν, Ασιμέρου (64′ Μπρούουν Λάρσεν), Βερσχάρεν (63′ Αμούζου), Ελ Χατζ, Ενμετσά

Προπονητής: Βενσόν Κομπανί

Γκενκ (4-2-3-1): Βάντερβορντ, Μουνιός, Κουέστα (69′ Λουκούμι), Μακένζι, Αρτεάγα, Χάινεν (αρχ.), Χροσόφτσκι, Ίτο, Θόρσβεντ (81′ Όγεν), Μπονγκοντά, Ονουάτσου (76′ Ντέσερς)

Προπονητής: Τζον Βαν Ντεν Μπρομ 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.