Ρέντναπ: «Φανταστική κλήρωση»

Ευχαριστημένος με την κλήρωση της Νιόν εμφανίστηκε ο Χάρι Ρέντναπ.

Ευχαριστημένος με την κλήρωση της Νιόν εμφανίστηκε ο Χάρι Ρέντναπ. Ο τεχνικός της Τότεναμ δήλωσε πως ήθελε τη Ρεάλ Μαδρίτης ως αντίπαλο της ομάδας του στα προημιτελικά του Champions League και συμπλήρωσε πως του αρέσει που θα έχει και πάλι αντίπαλο τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Χαρακτηριστικά, ο τεχνικός των Λονδρέζων τόνισε για την κλήρωση: «Είναι μία φανταστική κλήρωση. Ανυπομονούμε πραγματικά για τα παιχνίδια. Η Ρεάλ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Είναι σπουδαίες μέρες αυτές προσωπικά για όλους μας, αλλά και για την Τότεναμ και την ιστορία της. Είναι παιχνίδια στα οποία θες να είσαι προπονητής, ποδοσφαιριστής και οπαδός».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Αν πάρουμε καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, θα έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε. Η Ρεάλ έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, όμως το ίδιο έχουμε και εμείς και το ξέρουν».

Επίσης, ο τεχνικός των «σπιρουνιών» τόνισε για τον Μουρίνιο: «Θα είναι ωραία να τον δω πάλι. Ήταν καταπληκτικός στις μέρες του εδώ. Είναι ένας φανταστικός προπονητής. Μία μεγάλη προσωπικότητα που ανέβαζε επίπεδο την Premier League με την παρουσία του. Είναι σπουδαίος χαρακτήρας με τρομερή γνώση για το άθλημα. Ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Κοιτάξτε τι πέτυχε με την Πόρτο και την Ίντερ. Πέρυσι υποστήριζα την Ίντερ εξαιτίας του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.